Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Lehet hogy kapok nyuszit....

Lehet hogy kapok nyuszit. Lenne pár kérdésem mielött hozzám kerül! Megviseli majd a nyuszit ha 1havonta egyszer utazik velem 2-3órát? Nem lesz neki rossz a környezet változás? Hogyan szoktassam szoba tisztaságra? Mit nem szabad enni adni neki?

Figyelt kérdés
Milyen oltás kell neki?Szabad fürdetni néha?Éjszaka elevenek,de ha nem szeretném a szobában szabadon kószálni nem gond ha berakom majd a ketrecébe?Mekkora ketrec ajánlott neki?(Törpe nyuszi lesz)
2011. júl. 29. 17:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ivartalanítás mennyi?
2011. júl. 29. 19:04
 12/19 anonim ***** válasza:
gugli...
2011. júl. 29. 19:22
 13/19 A kérdező kommentje:
Semmi kedvem keresgelni!Nem véletlen írtam ide!Emberek véleménye,tapasztalata érdekel!Nem a Google!...
2011. júl. 29. 19:27
 14/19 anonim ***** válasza:
9-1500 ft általában
2011. júl. 29. 20:13
 15/19 anonim ***** válasza:

20:13 vagyok

9-15000

2011. júl. 29. 20:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Az ivartalanítás ára nagyban függ attól, hogy merre laksz...

Budapesten egy bak nyuszi min 7000 Ft, nőstény 13 körül van.

Vidéken kb 3000 a bak nyuszi, 8 a lány.

2011. júl. 29. 20:16
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem kell keresgélni...

[link]

ez a legjobb nyulas oldal, minden kérdésedre megtalálod a választ, én ezt olvasgattam a nyuszivásárlás előtt.. vannak fórumok is, ott is nagyon sok kérdésre választ kaptam...

Két fontos vírusos betegség van, ami ellen lehet a nyuszit oltatni ez a kettõ: a myxomatózis, és a nyulak vírus okozta vérzéses betegsége RHD

minden tavasszal beoltatom a nyuszim kombi oltással

fürdetni teljesen felesleges, nagyon finom illatuk van, és nagyon tiszta állatok, a WC-t kell takarítani rendszeresen, annak kellemetlenebb illata van, de ha tisztán tartod a nyuszi ketrecét, meg a WC-jét, tiszta lesz a nyuszi is.. szóval, ha egy mód van rá, ne fürdessd.. én azért választottam bak nyuszit, mert annak jóval egyszerűbb az ivartalanítása.. 100x50 es ketrec a minimum, bár a mienk csak 80-as, de én csak éjszakára zárom be, mert hajnalba nem bír magával :)) le szoktuk takarni a ketrecet, így addig alszik, még fel nem kelünk, és ki nem engedjük :D táplálkozásról annyit, hogy valóban, a széna a fő eleség, még kicsi, reggel és este egy pici táp, én Halywood-dal etetem nagyon imádja...fokozatosan lehet hozzászoktatni a zöldségekhez gyömölcsökhöz, valamint a friss zöldhöz.. 3 hónapos korától szokták javasolni a tenyésztők! az enyém kedvence a gyermekláncfű! imádja :) az utazással nem hiszem, hogy lesz problémája, én vettem egy macskaszállítót abba kényelmesen elvan...

[link] szobatisztaságról :)

[link] étrend!

mit ehet és mit nem ehet:

[link]

tényleg nagyon jó kis oldal, ajánlom :)

2011. júl. 29. 22:11
 18/19 A kérdező kommentje:
Nos akkor hogyan csináljam?Veszek majd ketrecet és abba rakjak valami kis lapos dobozt ahova üríthet?Vagy nem a ketrecébe fog hanem a szobába egy sarokba?
2011. júl. 30. 17:42
 19/19 anonim ***** válasza:

Tök érthetően le van írva... amíg nem szobatiszta, legyen a ketrecbe! a ketrecet bealmozod, az egészet, majd amikor kiválasztja a sarkot, akkor oda berakod a nyuszi wc-t és már csak abba raksz mondjuk pelletet én azt javaslom...

a mi ketink hasonlóan van berendezve, csak sarok wc van. amig a nyuszid nem szobatiszta, érdemesebb a ketrecben tartani, ha kiengeded, akkor is olyan 20-30 percenként rakd vissza a ketrecbe, hogy elvégezhesse a dolgát :)

[link] ez is egy jó nyuszis oldal

2011. júl. 30. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!