Lehet hogy kapok nyuszit. Lenne pár kérdésem mielött hozzám kerül! Megviseli majd a nyuszit ha 1havonta egyszer utazik velem 2-3órát? Nem lesz neki rossz a környezet változás? Hogyan szoktassam szoba tisztaságra? Mit nem szabad enni adni neki?
Az ivartalanítás ára nagyban függ attól, hogy merre laksz...
Budapesten egy bak nyuszi min 7000 Ft, nőstény 13 körül van.
Vidéken kb 3000 a bak nyuszi, 8 a lány.
Nem kell keresgélni...
ez a legjobb nyulas oldal, minden kérdésedre megtalálod a választ, én ezt olvasgattam a nyuszivásárlás előtt.. vannak fórumok is, ott is nagyon sok kérdésre választ kaptam...
Két fontos vírusos betegség van, ami ellen lehet a nyuszit oltatni ez a kettõ: a myxomatózis, és a nyulak vírus okozta vérzéses betegsége RHD
minden tavasszal beoltatom a nyuszim kombi oltással
fürdetni teljesen felesleges, nagyon finom illatuk van, és nagyon tiszta állatok, a WC-t kell takarítani rendszeresen, annak kellemetlenebb illata van, de ha tisztán tartod a nyuszi ketrecét, meg a WC-jét, tiszta lesz a nyuszi is.. szóval, ha egy mód van rá, ne fürdessd.. én azért választottam bak nyuszit, mert annak jóval egyszerűbb az ivartalanítása.. 100x50 es ketrec a minimum, bár a mienk csak 80-as, de én csak éjszakára zárom be, mert hajnalba nem bír magával :)) le szoktuk takarni a ketrecet, így addig alszik, még fel nem kelünk, és ki nem engedjük :D táplálkozásról annyit, hogy valóban, a széna a fő eleség, még kicsi, reggel és este egy pici táp, én Halywood-dal etetem nagyon imádja...fokozatosan lehet hozzászoktatni a zöldségekhez gyömölcsökhöz, valamint a friss zöldhöz.. 3 hónapos korától szokták javasolni a tenyésztők! az enyém kedvence a gyermekláncfű! imádja :) az utazással nem hiszem, hogy lesz problémája, én vettem egy macskaszállítót abba kényelmesen elvan...
[link] szobatisztaságról :)
[link] étrend!
mit ehet és mit nem ehet:
tényleg nagyon jó kis oldal, ajánlom :)
Tök érthetően le van írva... amíg nem szobatiszta, legyen a ketrecbe! a ketrecet bealmozod, az egészet, majd amikor kiválasztja a sarkot, akkor oda berakod a nyuszi wc-t és már csak abba raksz mondjuk pelletet én azt javaslom...
a mi ketink hasonlóan van berendezve, csak sarok wc van. amig a nyuszid nem szobatiszta, érdemesebb a ketrecben tartani, ha kiengeded, akkor is olyan 20-30 percenként rakd vissza a ketrecbe, hogy elvégezhesse a dolgát :)
[link] ez is egy jó nyuszis oldal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!