Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nyúl és Tengerimalac?

Nyúl és Tengerimalac?

Figyelt kérdés
Kaptunk 1 nyuszit és a tengerimalachoz szeretnénk be rakni . Nagy a ketrec be lehet a nyuszit rakni hozzá ?
2011. júl. 26. 08:20
1 2
 11/11 anonim válasza:

Nálunk egy ketrecben vannak, de nem ajánlom együtt tartani őket. Nem azért, mert utálnák egymást, sőt, a tengerimalac nagyon is ragaszkodik a nyuszihoz, hanem azért, mert a nyuszi kapar. Amikor kapar, megsértheti a malackát. Az én állatkáimmal szerencsére már nincsenek ilyen ,,gondok", de egy ismerősöméknél szegény malackán látszik, hogy retteg a nyuszitól.

Az én malackám előbb volt, mint a nyuszi (kb. 2 héttel), de az akkor még félős nyuszinak ,,segített" beilleszkedni, mára már együtt is pihennek/alusznak (a nyuszi hátára fekszik a malacka [mindkettő nőstény :) ]). De, mint mondtam, senkinek nem ajánlom együtt tartani, mindegyiknek más és más a személyisége, akárcsak az embereknél. :)

2020. máj. 5. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!