Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Törpehörcsögök párzása?

Törpehörcsögök párzása?

Figyelt kérdés
Tegnap volt 1 hete,hogy össze tettem őket,külön voltak,az első alom 5 hetes,szóval véletlenül láttam este őket ahogy a hím kergeti a nöstényt és "próbálkozik".Majd egy idő után sikerülhetett,szóval egybe voltak s legurultak a házikójukról,mozdulatlanul feküdtek,majd ki-ki ment a dolgára.Később már nem zaklatta a hím a nöstényt.Kérdésem,ezek szerint sikeres lehetett a párzás,illetve ha a nöstény megtermékenyült a hím nem mászik majd rá illetve a nöstény akkor nem hagyja magát?Hogy is van ez?
2011. júl. 25. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
igen, biztosan megtermékenyült lányhöri. 21 nap múlva várhatod a következő almot.
2011. júl. 25. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Pff... nagyobakkal nyomom te perverz állat.
2011. júl. 25. 16:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm elsőnek a választ!Második,szerinted ki a perverz,illetve mi perverzió van ebben?Csak volt pár kérdésem,illetve még azért várom a válaszokat mert még nem kaptam mindegyikre.
2011. júl. 25. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
első vagyok, ha sikeres volt, tehát megtermékenyült, már nem áll meg a hímnek. sőt, lehet, hogy verni is kezdi. ha ezt látod, tedd külön őket.
2011. júl. 25. 16:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked ismét!Most már tudok mindent!
2011. júl. 25. 17:26
 6/6 anonim ***** válasza:

gyors...

XD

2011. júl. 26. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!