Most akkor fiúk vagy lányok a törpehörcsögök?
Nekem is volt párban töpehörim, tuti fiú-lány, mert látni a különbséget! Mégsem voltak egyszer sem picik. bár nagyon nem bántam, mert nem akartam minden hónapban piciket, ráadásul tesók voltak. Leszólni nem kell, így kaptam őket, tudatlan ajándékozó miatt meg nem vagyok hajlandó megválni egy hozzám került állattól sem.
Szóval a lány höri gombócabb formájú, mint a fiú, utóbbi kicsit karcsúbb, illetve heréi vannak, ami azért nyilvánvaló nemi jelleg. Nézd meg a tiédnek van e!
Mit takar az, hogy régóta?
Egyébként simán lehet, hogy különböző neműek, csak valamelyik nem termékeny. Annak kisebb a valószínűsége, hogy azonos neműek és nem verekednek (már, ha tényleg olyan régóta együtt vannak)
Majd megnézem, köszi mindenkinek
igen,
régóta együtt vannak :)
Itt az oldal végefelé van egy kép, amin illusztrálva van a különbség fiúk és lányok között. Egyébként, ha egy alomból kerültek ki és egynemű testvérek, akkor lehet nem is fognak soha verekedni, ha nem választod szét őket.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!