Apósom nyulakat tenyészt,kb. 1 éve.Előtte nem volt itt soha patkány,max egér.de mióta idehozta őket,kész alagút rendszer van az egész telek alatt,volt hogy 1nap 3t is fogtunk a csapdával,sőt olyan is hogy az udvaron az ablak alatt veszekedtek azok a dögök.minden nap új lyukakat fedezek fel..Én mondtam nekik hogy biztos a nyulakra jönnek,de ááá az nem létezik...pedig a mamánál is pont így volt.szerintetek igazam lehet?nem kell nagy gazdaságra gondolni,mert csak pár nyúl és csirke van.nem hinném hogy itt sok kaját találnának,amiért érdemes lenne nekik "ideköltözni".
nem a nyúlra mennek.A patkány nem támadja meg a nyulat..Pusztán csak azért van most patkány nektek,mert a nyulak révén bőven van tápotok.Nyúltáp,magok és egyéb élelmek ami a patkány kedvenc eledele..A patkány is a kajára megy.
2011. júl. 24. 02:18
2/15 anonim válasza:
Nem.A patkány elsősorban rágcsáló.
Első válaszoló jól mondja a nyuszik kajájára pájáznak.
2011. júl. 24. 02:38
3/15 anonim válasza:
A patkány megtámadja a nyulat!!! A mi nyulainknak kiszívta a vérét és meghaltak! (mi is tenyésztjük őket)
2011. júl. 24. 12:15
4/15 anonim válasza:
ma 12:15
olvass már utána könyörgöm a patkányoknak..A
patkányok nem vérszívók!! nem vámpírok!!
Sosem támadja meg a nyulat,egyrészt azért mert a patkány nem ragadozó állat,hanem rágcsáló.Másrészt a nyúl nagyobb mint a patkány,és ösztönösen fél tőle..
A patkány magokat és egyéb olyan élelmeket esik ami nem mozog,nem él...Csak a nyúl tápra,és a különböző magokra megy rá..
2011. júl. 24. 12:33
5/15 anonim válasza:
A patkány az rágcsáló, nem ragadozó!!! xD Ahogy mondták már a többiek az magvakra mennek! [táp, magvak..] D
2011. júl. 24. 15:20
6/15 anonim válasza:
Kadenszky Szabina az nem patkány volt,hanem menyét az a vérszívó.
2011. júl. 24. 15:22
7/15 anonim válasza:
És a menyét úgy néz ki mint a patkány mi??!!
Mi csaptuk agyon a dögöt, csak tudom már hogy mi volt az! Patkány volt és 3 nyulat megölt, köztük a legjobb tenyészanyát is!
2011. júl. 27. 11:30
8/15 A kérdező kommentje:
persze hogy rágcsáló.de én mindenevőnek tartom,tökmindegy hogy mit talál,megeszi...amúgy 1x elkapta a növendék csirkét(nem a pici sárgát,hanem a nagyobbat)kirágta hátulról és megette a belső szerveket.ja és az se menyét volt,mielőtt valaki újra rázendítene.
2011. júl. 27. 15:32
9/15 anonim válasza:
07-24 12:33 te nézz már utána kisfiam a dolgoknak, mielőtt lehordasz bárkit is, mi a patkánycsapdába szalonnát, friss húst rakunk, mivel a patkány azt szereti a legjobban :) Látom elég sok városi írogat ide :)
2011. szept. 10. 13:46
10/15 anonim válasza:
ma 13:46
okos gyerek! nem azt mondtam hogy nem szik szalonnát,vagy húst!
Megeszi ha ezt találja..De ettől függetlenül nem ragadozó állat,és nem támad nála sokkalta nagyobb élőlényre csak azért hogy a vérét kiszívja.
Mivel szalonnát nem mindig talál,így többnyire magvakat eszik..Sőt ha annyi eszed van,és sajtot,tejet,tojást,és kenyeret megkenve vajjal kirakod azt is megeszi..
De nem öl meg élő állatot.csak egy okból:
A patkány a legjobb szülő.Ha védelmezi a kölykeit,ha veszélyben vannak akkor nekimegy akár a nyúlnak,rókának is..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!