Miért esett ki a hörcsögöm foga?
Igen, a hörcsögöt lehet nevelni.
Amúgy adtam neki vizet az elején, de nem is tudta mire való. Tehát a tiédnek lehet, hogy kell, az enyémnek nem. És volt már legalább 30 hörcsögöm, egyiknek sem kellett.
Szerintem nem vitázni kellene, hanem segíteni. Pépeset mindenképpen etess vele, dokihoz is elvinném a helyedben.
Víz kell a hörinek. Én mindig adok frisset minden nap. Ha iszik iszik, ha nem akar akkor nem, de ott van. Semmibe sem kerül kicserélni naponta, aztán majd eldönti kell e neki.
Zöldség-gyümölcs: az enyémnél a kígyóubi és az alma a favorit (ez mondjuk a tiednek kemény), de imádja a görögdinnyét is, az elég vizes. Próbáld meg, legalább nyalogatni tudja.
Adjál neki reszelve mindent: répa, alma, banán...stb. A banánt tuti nem fogja visszautasítani, imádják!
Egyébként az én hörcsögöm se iszik sose, így nem is hagyok bent neki itatót. Szoktam próbálkozni azzal, hogy adok neki inni még a legnagyobb melegben sem kell neki!! Lehetséges azért, mert eléggé sok lédús gyümölcsöt és zöldséget kap.
Adtam neki zöldségeket,de csak a káposztát eszi,szóval mostantól káposzát is fog kapni :D
Mostmár kezd visszanőni a foga,úgyhogy szerintem nincs semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!