Miért veszekednek a hörcsögeim? :S (Lent)
kabbemagadXD@hotmail.com
ez az msnem vegyél fel akkor légyszives örülnék a segitségednek amugy igen mindent tudok:)
A törpehörcsög az aranyhörcsöggel ellentétben nem szívesen él másik hörcsöggel. A hím és a nőstény is védi a területét, a párzás idejének kivételével. Nekem is törpehörim van, olvastam és az állatkereskedésben is mondták, hogy se egyneműeket se különneműeket nem lehet együtt tartani! Aranyhörcsögből lehet egy fiú és 1 lányt együtt, de azonosneműt belőlük sem!
Szóval válaszd szét őket, mert tényleg meg fogja az idősebb ölni a tiédet! :S
még idejébe válaszd szét őket,mert nekem kettő volt.Az egyik elhasította a másik fülét,a másik is harapta és ez nem jü,mert halálos sebeket ejthetnek egymáson..
Gondolj bele lehet,hogy nem bírják egymás pofazacskkóját annyira és szerintem nem érdemes várni,hogy összeszokjanak még rosszul sül el.Amugy az a csipogó hang azt jelzi,hogy veszélybe érzi magát.De lehet összeszoknak az enyémek ütték egymást meg ették meg a másik kajáját aztán mikor alunni kellett a egymáshoz bújtak annyira édesek voltak :) Aztán felkeltek és kezdték előlről a bunyót :D:(
jah és ne add senkinek a hörit oda,mert képzeld milyen rossz lehet neki,hogy mindenki csak más gazdihoz küldi szegényt..
a barátnődnek üzenem,hogy egy tapló gondolt volna akkor arra,hogy megunja mikor elszakította a hörit a testvéreitől és a szüleitől..
remélem a szülei is megunják őt majd egyszer!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!