Hogyan hűtsem a hörcsögöm?
Figyelt kérdés
Nyáron kint vagyunk a nyaralónkon és sajnos minden hely felmelegszik 25-35°C-ra. Nem tudom mivel hűthetném le. HELP!!2011. júl. 15. 12:04
1/12 skarma válasza:
Langyos, sekély vízben megfürdethetnéd. Egy lavórban. A tengerimalacok szeretik, talán a hörik is.
2/12 anonim válasza:
tegyél be neki nedves füvet,homokot.Esetleg egy kis tálba vizet,bele nehezéknek egy követ és ha melege van pancsizhat.
3/12 anonim válasza:
Én is majdnem örökre elveszítettem a fránya meleg miatt. Már "szét volt folyva".
Én locsoltam langyos vízzel, árnyékos helyre tettem és a ventilátort is a közelébe vittem. Hál' Istennek túlélte, pedig már 1,5 éves öregfiú:)
4/12 anonim válasza:
Én a ketrecek mellé (közé) rakok üdítős üvegbe fagyasztott vizet... az ablak el van sötétítve,az akváriumban lévőknél, pedig alájuk rakok jég-akut.....
5/12 anonim válasza:
A ventilátor nem jó ötlet huzatot csinál....
6/12 anonim válasza:
Alacsony fokozaton van és a szoba másik sarkában:)
7/12 anonim válasza:
Ja bocsi....
a "közelében van " rész miatt azt hittem közelebb :)
8/12 anonim válasza:
1. járólap, vagy csempe lehűtése hűtőben, aztán be a ketrecbe
2. jégakku fémdobozban
3. fém tálca lehűtve, be a ketrecbe
4. vizes palack lefagyasztva, törölközővel letakarva
5. vizes törölköző a ketrec oldalára, és ventilátor, de nem közvetlen a ketrecre irányítva
6. jégakku rongyban, vagy vizes palack lefagyasztva a ketrec tetejére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!