Patkányt lehet a szabadban tartani?
Figyelt kérdés
Háziállatként tartott patkányt lehet a kertben,télen a pincében tartani,vagy muszály egész évben benn lenniük?2011. júl. 14. 13:58
1/5 anonim válasza:
szerintem ilyenkor elkóborolnak. Ha ki akarod őt engedni, figyelned kell őt, közben játszhatsz is vele. De idomíthatod is, mert a patkány okos állat. Pár éve a buszon láttam egy lányt, akinek a vállán egy patkány ücsörgött. Annyira kedvesek voltak mind a ketten. :)
2/5 anonim válasza:
A pice dohos, hideg, megfázhat, betegségeket kaphat el. A kertben számtalan fertőzést szedhet össze. Maximum ha kutya-macska nem jár arra, lehet. De nem úgy, mint egy kutyát. ha nem kötődik hozzád eléggé, elkóborol, ha igen, akkor meg rossz neki, ha nincs veled. Miért nem akarod bent tartani?
3/5 anonim válasza:
Ha a pincébe akarod tartani akkor miért kell neked állat?
A patkány társas lény,ha kint tartod,mindenképp legyenek ketten(de ne egyneműek)
én nem javaslom,mert nyáron melegük lesz ,télen fáznak,nem tesz jót nekik a hideg,ha nincsenek a közeledben elvadulhatnak.
Ne tarts inkább így állatot:(
5/5 anonim válasza:
Nem, háziállat, kint nem marad meg mert beteg lehet, nem bírja a huzatot, időjárást, stb. Pince meg... bocsi, de minek neked állat ha pincében akarod tartani? Nem hiszem el hogy nem fér el egy ketrecben a lakásban valahol. Sokat kell vele foglalkozni is, mindig a pincében lennél vele? Kétlem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!