Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen kisállatot tartsak?

Milyen kisállatot tartsak?

Figyelt kérdés

Volt már 2 csincsillám,két dzs.hörim,4 zebrapintyem.

Hely van elég,pénz megoldható.

Gondolkoztam már a vadászgörényen is,de őszintén szólva nem tudok választani.

Nektek milyen van?Tapasztalatok?

2011. júl. 13. 18:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
törpenyuszi?
2011. júl. 14. 08:41
 12/16 A kérdező kommentje:

Csincsillát azért nem szeretnék,mert nem tudnék tartani még egyet a múltkori eset miatt... (kutyával találkozott úgy,hogy nem volt otthon senki...=/ )

Törpehöri végül is nem nekem volt,hanem tesómnak,akkor meg neki esne rosszul valószínűleg...

Valami olyasmire gondoltam,amit magammal tudok vinni pl.kirándulni,sétálni,stb.

Kutyát és macskát rosszul fogalmaztam,szeretnék,csak nem lehet.

2011. júl. 14. 13:10
 13/16 anonim ***** válasza:
csak a nyuszikat tudod még elvinni ide-oda
2011. júl. 14. 13:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Patkányt, ha megszelídítesz, még hám nélkül is tudsz magaddal vinni, a válladon:) Hallgat a nevére, sok trükkre meglehet tanítani. Vadászgörény viszont téged sétáltat, nem te őt, ha felpörög, akkor csak arra megy, amerre ő akar:) Őket is imádom, aranyosak, de makacsok:)
2011. júl. 14. 14:00
 15/16 anonim válasza:

MÓKUST!!!!!!!!Több gond nincs velük mint a csinikkel,nekem elhiheted!

Ráadásul ha mész sétálni,szerintem nyugodtam elviheted magaddal őt is,sokan majd megsímogatják,de nem szabad,mert ate kezedhez kell szokjon.

Nem is olyan drága ,és akkor édemes megvenni,mikor leválasztódik az anyjától,tehát önállóan is tud enni.

Párban ajánlom,mert így jobban elvan,de egyedül jól megvan ha sokat tudsz vele lenni.Ha sulis vagy akkor párben vedd meg,mondjuk egyet neked,egyet meg tesódnak.

Sok sikert a döntéshez!

2011. júl. 14. 16:22
 16/16 anonim válasza:
Tengeriamalcot
2011. júl. 17. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!