Mennyit kérnek az állatorvosok általában?
hát,nem tudom..nálunk krva rendes a doki,mivel paranoiám van,mindenféle hülyeséggel hurcibálni szoktam a malacom dokihoz xd.azért nem szokott pénzt kérni.Múltkor meg véletlenül ráléptem a malacomra..(ott futkosott előttem.xd)és elájúlt,meg nem tudta megtartani a fejét,sőt,még a szája is vérzett...na,rohantunk dokihoz,megnézte,mindenét áttapogatta, és azt mondta:nincs semmi baja,csak sokkot kapott az ijedségtől,és azért folyt a vér a szájából,mert elharapta a nyelvét..azért sem kért semmit.
de amikor megszült a cocim(terhesen vettük-.-"jól átb@szott az állatkereskedés)és az egyik kicsi bélférges lett,és 4szer kellett vinni ilyen injekcióért,és azért is csak 500 forintot kért..
jó fej nagyon a dokink:D Látszik rajta,hogy nem a pénzért csinálja,hanem mert szereti az állatokat.
Uh! Ez kész horror, ahogy leírtad. :(
Nem is tudtam, hogy a rágcsálók is szoktak férgesek lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!