Az ügyeletes állatorvosok is el tudják altatni az állatokat?
A hörim nagyon beteg, tegnap a doki azt mondta, napjai vannak hátra. Mivel nem csak én tartozom felelősséggel a höriért, és azt mondta a doki is, hogy hátha a szteroidtól jobban lesz, hogy majd jöjjek vissza, ha szeretném elaltatni.
Barátnőm, akié valójában a höri, azt mondta, altassam el. Viszont ezen a héten már csak ügyelet van, én pedig hétfőn megyek el, és két hétig nem jövök haza.
Nem szeretném, hogy ne legyek itt, amikor meghal, vagy azt, hogy anyum egyedül altassa el. Barátnőmnek az megnyugvás, ha én ott vagyok a höri mellett.
Szóval az ügyeletes dokik, akik csak házhoz jönnek, tudnak altatni?
Sajnálom, hogy szegény ilyen beteg.
Igen, az ügyeletes ugyanúgy mindent el tud végezni, sürgős esetekben műtenek is. Nyugodtan vidd be a hörit az ügyeletre.
Mennénk rendelőbe, de szerintem nincs neki, legalábbis annak az ügyeletesnek nem volt, aki a másik hörimet látta el, amikor eltört a lába.
De rendben... akkor holnap felhívom. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!