SOS! Ma ki és hol az ügyeletes állatorvos Mezőkövesden? A kiscicámért aggódom, lehet műteni kellene azonnal!
Figyelt kérdés
Alomköveket evett, és nagy, kemény a hasa. Nem kakilt a mai napon. Már 3 helybéli dokit is kérdeztünk, de senki nem tud látatlanban segíteni, és az ügyeletest sem tudják, ki.. Volt valakinek hasonló? Megéri a reggelt? 8-kor van rendelés.2011. júl. 10. 20:13
1/9 anonim válasza:
Azt sajnos nem tudom, hogy ki az ügyeletes, de nekem már volt ilyen, kb. 3 éve. Nem voltunk itthon, és akkor csinálta, 4 napra rá került a műtőasztalra. Azóta is él!
2/9 anonim válasza:
Én a hellyedben egész éjszaka figyelnék a cicura,de még arra is képes lennék hogy egy rendes normális(ember) kórházba bevinném ha nagyon komoly a baj!!Nemérdekelne hogy ember kórház...Végülis ő is csak egy ártatlan cica szóval.
3/9 anonim válasza:
Ha azonnali műtétet igényel, akkor a legközelebbi állatkórházba kell bevinni, ügyeleti felárral elvégzik a műtétet. De én lehet, hogy megvárnám a reggelt. (Az utolsó válaszoló korára meg külön kíváncsi lennék...páros lábbal rúgnának ki egy macskával egy "emberkórházból")
5/9 anonim válasza:
Szia!
Én sem tudom ki az ügyeletes, de ezen az oldalon [link]
egri rendelők vannak, próbáljátok meg őket is felhívni.
Remélem, nemsokára jobban lesz a cicus!
6/9 A kérdező kommentje:
Most sikerült keveset kakilnia az előbb. 1 hónapos kb. a cica, 1 hete találtuk az utcán. Azóta volt dokinál, kezeltettük, amivel kellett. Túl kicsike, azért aggódtunk ennyire. Egyébként most játékos, futkározik is. Azt hiszem várunk reggelig. A doki szerint ne adjunk neki enni, ezt betartjuk. Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 10. 20:58
7/9 anonim válasza:
szia! mivel eteted? mert az én cicámnak is volt ilyen de nem az alomkövektől hanem a sz.r whiskas juniortól. Más tápokkal nem volt gond csak ezzel, amúgy amíg ilyen kicsi csak konzervet adhatsz neki, ezt tudod?
8/9 anonim válasza:
Él még a kiscicád? Műtét megolt? Vagy találtatok-e dokit?
9/9 A kérdező kommentje:
Bocsi a késői válaszért! Szerencsére nem kellett műteni, a dokihoz csak másnap vittük el, mivel nem tudta egy kövesdi doki sem, ki az ügyeletes épp...
A hasa az ételtől keményedett meg, nem a kövektől. Azóta is itt van velünk. :)
2011. aug. 5. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!