Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szeretnék venni egy terráriumo...

Szeretnék venni egy terráriumot a mongol futóegereimnek, de van egy kis problémám (? )

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy két monginak minimum(!) mekkora terrárium kell?És az mennyibe kerül? Kínozni nem akarom őket, szeretném, hogy jól érezzék magukat, de Anyukám nem ad rá pénzt, én meg 16éves vagyok, diákmunkát nem tudtam szerezni, egyszóval le vagyok égve....Viszont mindenképp kell szereznem(Budapesten) egy terráriumot. Az egérkék még nincsenek nálam.
2011. júl. 11. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg állatkereskedésekben hogy nem kell-e olcsó kisegítő, fizethetnek természetben (terrárium)!
2011. júl. 11. 18:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Hasznos válasz az biztos, de az már nem, hogy sikerül is. :/ Azért köszi.:)
2011. júl. 11. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Vaterán szoktak lenni, de ott sem olcsó. 65×35×40(magasság) az, amiben már úgy ahogy jól érzik magukat, szinttel együtt, erre kell egy drótháló tetőnek. Annak 1600ft négyzetmétere. Csináltatni minden esetben jobban megéri. Nekem egy ennél kicsit nagyobb volt 7000Ft újonnan, a ráccsal együtt, szóval nem olcsó buli. Szerintem amíg nem lesz meg az összeg, addig halaszd a témát, és az egérkét is tenyésztőtől szerezd be, nem tudom, honnan gondoltad. Kell itató is, ami 600 ft, kajás tál, valami búvóhely, alagút, hogy ne legyen üres a helyük, ami megint csak pénzbe kerül, bár csinálni is lehet.
2011. júl. 11. 20:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Vaterán én vettem újonnan is olcsó terrát, nézelődj, elég nagyokat lehet találni olcsón.
2011. júl. 11. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!