Ma takarítottam ki a terráriumot a törpehörimnek és egyfolytában dúr a forgácsba és keres valamit, miért van ez?
A hörcsögömet karácsonyra kaptam 4 hetesen, és lány, az a lényeg hogy kitakarítottam legelsőnek a terráriumát és nem nagyon tetszett neki, mert valamit kereset dúrt a forgácsban, és szerintem a kajákat kereste amit eldugott, és előtte amikor még nem takarítottam ki nem mókuskerekezett, de most egyfolytába azt csinálja, mit csináljak? mi a baja?
Mintha idegbeteg lenne... :((((
Semmi baja. Sőt, tetszik neki. Ha nem raktál be neki kaját a kitakarított új helyre, akkor tegyél! És lenyugszik. Van benne tapasztalatom, hörcsögtenyésztő voltam :)
21/L
Köszönöm szépen a választ :D
van bent neki kaja
tegyél neki jó sok forgácsot be :P
imádnak játszani benne :P
én vettem az enyémnek homokot is :P ááá mindig bújt bele :)
van bent neki sok :D ez is mindig dúrja meg bújik bele, meg van bent neki vécé papír guriga lukakkal ahol kimászhat, meg be.
Tök aranyos lehet ha a homokba is bújik :)))
na akkor megnyugodtam, azt hittem valami baja van, mert tényleg eddig nem igen mókuskerekezett most meg mint az állat :D
Oké, akkor megnyugodtam :D
Hehe kivülröl :D de aranyos (:
hehe, kis butus höri :D
húú de az én hörim nagyon hiperaktív xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!