Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ma takarítottam ki a terrárium...

Ma takarítottam ki a terráriumot a törpehörimnek és egyfolytában dúr a forgácsba és keres valamit, miért van ez?

Figyelt kérdés

A hörcsögömet karácsonyra kaptam 4 hetesen, és lány, az a lényeg hogy kitakarítottam legelsőnek a terráriumát és nem nagyon tetszett neki, mert valamit kereset dúrt a forgácsban, és szerintem a kajákat kereste amit eldugott, és előtte amikor még nem takarítottam ki nem mókuskerekezett, de most egyfolytába azt csinálja, mit csináljak? mi a baja?

Mintha idegbeteg lenne... :((((

2010. dec. 28. 10:23
1 2
 11/12 Doruss ***** válasza:
Az jó, örülj neki. nem tudom, te hogy vagy vele, de én jobban aggódnék akkor, ha egész nap csak tespedne. Szerintem tök aranyos amikor egy kis állat vidám és energikus. Az a normális.
2010. dec. 28. 13:00
 12/12 A kérdező kommentje:

Oké, én is annak örülnék inkább :D

annyira cuki, de mostmár megnyugodott, annyit tekerte a kereket hogy húúha :d NAGYON ARI VOLT :d

2010. dec. 28. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!