Hogyan tudnám elkényesztetni a nyuszimat?
Figyelt kérdés
van egy nyuszim és elszeretném kényesztetni:) mit ajánlotok? fekete cuki édes fiú nyuszika:D2011. júl. 9. 00:45
1/12 A kérdező kommentje:
köszi XD most dejót nevettem :D
2011. júl. 9. 00:55
2/12 anonim válasza:
köss masnit a nyakába, egész nap az öledben legyen, vidd mindenhova magaddal, altasd az ágyadban nem tudom
adj neki biorépát x
3/12 A kérdező kommentje:
háát kösz de fiú vok. De hiddel megérdemli kicsi nyuszikám:)
2011. júl. 9. 01:01
4/12 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek de ha ilyen válaszokat kértem volna akk inkább a humor kategóriába tettem volna a kérdést
2011. júl. 9. 01:03
5/12 A kérdező kommentje:
Istenem! nagyon eltértünk a nyuszi témától:I kezdve az orális kielégítéstől a homár vagyok-ig :D
2011. júl. 9. 01:08
6/12 anonim válasza:
Szia!
Adj neki finom ételeket, mármint amit szeret. például répa. Vidd ki a levegőre. Kapjon vizet, füvet. Szóval lásd el minden olyan dologgal ami kell neki. Játssz vele, simogasd.
Kapja meg a kellő figyelmet, csak ne ess túlzásba. Mert, most oké, hogy nyár van, és van rá időd, de a suli mellett nem biztos, hogy lesz.
Amúgy tudsz képet linkelni a nyuszidról? Biztos nagyon szép. :)
Remélem többet érsz a válaszommal, mint a többiekével. :):)
18L
7/12 anonim válasza:
Minőségi, drága eledel, répa, szépítsd ki a ketrecét mindenféle játékkal, játssz vele sokat, babusgasd. Bár, ahogy a nyusziról írtál, h mennyire szereted sztem már el is van kényeztetve...
8/12 A kérdező kommentje:
01:40 szia köszi sokat segítettél jah és bocsi nincs képem:) 14/F
2011. júl. 9. 02:05
9/12 anonim válasza:
Szia!
01:40-es vagyok.
Semmi gond. :)
10/12 A kérdező kommentje:
:D köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 9. 03:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!