Merjem ivartalaníttatni a bak nyuszimat?
Félek attól, hogy valamit rosszul csinál a doki, vagy az altatás miatt hal meg, vagy később valami fertőzés...
Ivartalaníttassam vagy ne? Egyáltalán van esély rá, hogy bármi baja legyen? A doki elvileg elég tapasztalt a bak nyuszi ivartalanításában, és állítólag nagyon jófej..
Az enyém semmi ilyet nem csinál.. Na jó a pisije azért büdösebb. Meg a kertben jelölget..
Van 1 nőstény nyuszink is (2 nőstényt vettük elvileg.. aztán ez lett gyakorlatban), ő viselkedik úgy, ahogy a tiéd..
az enyém nagyon szelíd, imád:D
viszont ha nem akarsz kisnyuszikat, célszerű ivartalanítani. persze bármikor előfordulhatnak balesetek. de szerintem ha választani kéne hogy elajándékozod, vagy az ivartalanítás, szerinted?:)
én is hasonló bajban vagyok, csak tengerimalacokkal. a nagyhoz (lány) szereztünk egy kicsit, ami fiú lett. nagyon megszerettem a kicsit, oda nem adnám semmiért :) úgyhogy kénytelen vagyok megvárni amíg elég idős lesz az ivartalanításhoz. viszont csak olyan orvosnak engedném, még akkor is ha drágább, aki már tapasztalt ebben. addig viszont maradnak 2 ketrecben :)
Külön ketrecbe vannak ők is. Csak amikor még lánynak hittük, akkor is ugye rámászott, és elvileg vemhes most a másik nyuszink...
Meg elég sok időbe telne, míg mind a két nyuszit kiraknánk a kertbe napi 1 órára, mert kellünk ahhoz mind a 3-man, hogy ne tudjanak "tilos" helyre menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!