Egy aranyhörcsögnek elég egy 45*28*22 méretű ketrec?
értem!amugy nekem bizti jó lenne!csak anyum biztos nem egyezne bele merthogy minek másik most kaptál meg hova rakjuk stb! vagy max ugy hammégis megengedné ami nem valami valoszinű akkor abba raknám a mostani hörit a kicsibe meg kérnék egy törpehörit :D vagy nemtom
de ha felhozomneki hogy van egy ketrec és jó lenne meg minden akkor biztos azt mondja majd hogy nem kell az nekünk,most kaptál meg amugy is akkor azt hova tennénk??ugyhogy nemtudom!
Hány éves vagy? Utazhatsz már egyedül?
Tényleg szívesen odaadom, mert én már nem tervezek újabb hörit, de ahhoz el kellene jönnöd érte Db-be.
12
de anya csak a városban enged szinte még csak!de még oda se nagyon!meg neki biztos nem kell!pedig jényleg jó lehet!nagyon rendes vagy egyébként! :) amugy te hány éves vagy?
Én 40 éves vagyok, és nő :))
Nagyon sokáig voltak hörcsögeim, imádom őket, de nehezen viseltem a halálukat, ezért úgy döntöttem, hogy egyelőre nem akarok többet. A ketrec meg fent csücsül a padláson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!