Egy aranyhörcsögnek elég egy 45*28*22 méretű ketrec?
Szerintem elég, és ahogy leírtad jól be van neki rendezve :)
Majd egyre szelídebb lesz és akkor ki is tudod rakni, de vigyázni kell nehogy elbújjon a szekrények mögé :D
Nálunk kiskoromban elbújt és el kellett húzni a szekrényt XD
a batrátnőmnek van hörije, de sem neki, sem nekem nem engedi h kivegyem. Egyszerűen nem szereti ha kivesszük-->bár utána már vígan szaladgál a szobában...Na mindegy szóval mindig futkos a ketrecében ha ki szeretnénk venni.
Lehet hogy ő a "ketrecében" érzi biztonságban magát..
akkor végülis elég?mert ezt is most vettük a vaterán 3000-ért plusz a postakölcség(1050)
de egyébként az elöbb sikerült kivennem egy kicsit elég jól türte!de aztán vissza akrt inkáb menni ugyhogy visszaraktam!meg szerintem jól érezheti ott magát!most is csak ugy száguldozik a kerekében:) nagyon édi!max majd ha eljön az idő és meghal nem mégegy aranyhörit kérek utána hanem egy törehörit és annak meg a naon jó lesz majd a ketrec :)
Szerintem vehetnél neki nagyobbat. Emelete van?
Az enyémé: 38 cm a szélesség, 36 cm a magasság és 53 cm a hossza. Van emelete, csőrendszere is még kívülről amit még bővíteni is lehet, mókuskereke, házikója.
Egyébként meg fog szelídülni hamar, ha fiatalon vetted. Az enyém kb. 2 hét alatt megszelídült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!