Tengerimalacnak mire van szüksége?
mi az h nem tudjátok megoldani hogy legyen társa?? (talán a marson laksz vagy mi ?? :D :D )
és a terrárium mekkora??
ja a terrárium azért nem jó mer nem szellőzik kellőkepp és a szagok benn ragadnak , ja meg nemm hall rendesen ki belőle
monndom h befüllled és ne hall benne.... meg a szagok nem mennek ki
ÉS VEGYÉL MELLÉ MÉG 1-ET
semmiképp nem jó neki egyedül.
ha fiú a malacod (és nem szeretnél szaporulatot ) akk vegyél mellé egy 4-6 hetes FIÚ malit
ha meg lány (és nem szeretnél szaporulatot) akk meg vagyél egy teljesem mindegy milyen korú LÁNÍ MALIT:)
áá bocsánat kétszer küldtem el.. hülye vagyok én ehhez.. :D
neeeeeeeem én abszolút földi vagyok, csupán a terrárium kicsi 2 malacnak :) de ha a terrárium úgyse jó.. de lehet hogy nem vagyok tisztában a terrárium fogalmával, de az ugye az ami egy nagy üveg téglatest, csapán az egyik lapja hiányzik (teteje) azon rendesen tud szellőzni nem? van más is aki hasznosnak talűlta a vécét? félek hogy enmm használná :/
szerintem azért nem jó a terrárium mert a ketrecben oldalról is jön a levegő,vagy nem tudom
de azt eleve nem malacnak találták ki szal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!