Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » NAGYON FONTOS! Mi történik vele?

NAGYON FONTOS! Mi történik vele?

Figyelt kérdés
1,5 éves törpehörcsögöm van. Az utóbbi időkben (kb. 3 napja) nem nagyon mozog, fekszik egész nap. Ha eddig picit megpiszkáltam a forgácsot, azonnal szaladt ki a házikójából, most meg nem reagál. Körülbelül 10 percenként jön rá hogy fel akar állni, de valahogy mindig átgurul a hátára, elkezd "csipogni". Ha visszasegítem hasra, egy ideig "csipog" aztán tovább fekszik. Nem eszik, nem iszik. Gyümölcsöt is raktam neki, nem eszi meg. Nagyon aggódom érte, de a állatorvos ma nem rendel, így csak holnap tudjuk elvinni, de addig nem bírom ki :'( mit tegyek?
2011. júl. 6. 15:00
 1/7 anonim válasza:
Szerintem mindenképp vidd el orvoshoz, de az is lehet, hogy már öregség miatt van ez. Mindenesetre az orvos biztosan jobban fogja tudni nálam :)
2011. júl. 6. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
öregszik a hörcsög 2évné tovább nem él.
2011. júl. 6. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem olvass utána,mindent tegyél meg amit lehet!Remélem jobban lesz!(amúgy a 2. válaszolónak:ez egyátalán nem igaz!Az én törpe hörim 3 évig élt)És kérlek mondd el hogy mi lett a vége,mert engem is érdekel!
2011. júl. 6. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy már öregszik, de ha mindig a hátára fordul, akkor az egyensúlyával lehet valami baj, ami sosem jó jel. Nem ejtetted le mostanában véletlenül? Az is lehet, hogy rosszul ütötte be a fejét. De persze nem vagyok orvos, csak tippelni tudok én is. Amíg nem viszed orvoshoz, nem tudsz szerintem sokmindent tenni, maximum szeretgetni.:( Majd írj, hogy mit mondott az orvos!
2011. júl. 6. 16:32
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek ..:)

leejteni nem, de ez a bolond mindenhonnan ugrál. 2 emeletes ketrece van, meg egy kis "padlás" része. Ő meg ahelyett hogy használná a lépcsőjét, leugrik. Pedig felmenni azon megy.

Hát elmentünk az orvoshoz tegnap, azt mondta hogy csak egy kis huzatot kapott, adott neki egy szurit. Büszke voltam rá, olyan kis hős volt.. Azt mondta hogy másnapra már jobban kell lennie, és pénteken visszamenni még egy szurira. De sajnos este elaludt. Meg akartam picit simogatni, amikor már éreztem hogy picit hideg. Kivettem, és akkor kellett rájönnöm hogy már nem él :(

2011. júl. 8. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok. Nagyon sajnálom, hogy elment a hörid!:( Az vigasztaljon, hogy már nem szenved tovább.:( Mindig eszembe jut ilyenkor, hogy milyen kár, hogy csak ilyen kis rövid életük van, mert amilyen édesek 10-20 évig is lehetne szeretgetni őket.:) Ha lesz új hörid, remélem, hogy benne is sok örömödet fogod lelni, ha meg nem, akkor lesz egy jó emléked egy édes kis csöppségről.:)
2011. júl. 9. 07:50
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. :) már egész jól vagyok, eltemettük a kertünkben, nagyon szép helyet csináltunk neki :)
2011. júl. 10. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!