Mi történik vele? Segítség!?
Pár napja kiírtam egy kérdést, és azon belül feltettem még egyet. Az algaevőmről van szó. Kapott hűtőfürdőt, és ma vettem észre rajta, hogy a bal felén az uszonyán már nincsenek meg a hártyák, csak a "csontos" rész. Nem tudom másképp leírni:S Továbbá szintén a bal felén, a feje, mintha kikopott volna, már már majdnem fehéres neki. Be van húzódva a sarokba, és úgy látom alig van benne élet.:(
Mi van vele? Én ilyet még nem láttam. Ne nézzetek hülyének, de már meg is sirattam:(
Itt a kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__1..
én is ezen gondolkoztam, hogy állatorvos, de félek, hogy "kiröhögne" :(
sikerült róla képet csinálnom: [link]
nem jó kép, de a fején a fehéres folt tisztán kivehető, és az uszonya is. Uszonysorvadás?
első válaszoló, én is elvesztettem 2 cicámat, még picike volt, el kellett altatni. A másikat pedig elütötték. Kezdem azt hinni, hogy elvagyok átkozva az állatok terén:(
tehát akkor vihetem dokihoz, nem fog rám úgy nézni, mint valami hülyére? Sokaknak sajnos egy hal, csak egy hal..:(
Benyúltam az akváriumba, megérintettem őt, még csak el sem úszott, szinte lebeg:(
Szüleim azt mondják, hogy szenved, és segítsek rajta, de az ki van csukva, én nem tudom megtenni....:'(
Ettől lehet baja a többi halnak?
A csúnya hegeket az előző képre mondtam, amit ezelőtt linkeltél. Ezen sajnos alig látszik valami, nem tudom kivenni, mi lehet az a fehér folt, talán penész. Sajnos egy legyengült halat minden egyszerre támad meg, ezért van ennyiféle baja.
Nem fog kiröhögni az állatorvos, ha megfelelően tudod szállítani, akkor érdemes megpróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!