Lesz vmi baja az anya hörinek, ha rögtön elveszem tőle a piciket?
Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy felnevelje, mert úgy nem tudom eladni, de pókkajának megvennék. Kegyetlen dolog, de ilyen az élet.2011. júl. 5. 20:23
11/14 anonim válasza:
Ezért tartasz höriket, hogy a kicsiket meg eladd pókkajának? Hogy lehetsz ennyire szívtelen? Remélem, nem gondoltad komolyan! :( Még belegondolni is rossz, nem hogy ilyet tenni ezekkel a kis tüneményekkel!
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Kis településen élünk, már egy fél iskolát elláttam ajándék hörivel, üzlet itt nincs. Egy ismerős tart pókot és egér kölyköt szokott venni, de megkérdezte adnék-e hörit. Egyik ismerősöm a tengerimalacait adja rendszeresen kígyókajának. A szoptatás miatt aggódtam én is.
2011. júl. 6. 21:17
13/14 anonim válasza:
najó KI AZ AZ ISMERŐSÖD AKI A TENGERIMALACOKAT ADJA KÍGYÓKAJÁNAK???????????????? ekkora egy idióta f@sz
de te semmiképp ne legyél ilyen szívtelen... a kishörik it tehetnek arról h te nem tod különválasztani a fiút a lánytól és így mindig születnek!
14/14 anonim válasza:
Ugye aki itt kommentelt még sohasem fogyasztott semmilyen állathúst? Mert ha igen akkor sajnálom de képmutatóak és rasszisták vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!