Meddig gömbözhet a hörcsögöm?
Figyelt kérdés
A 4 hónapos aranyhörcsögömnek vettem egy gömböt amibe ha belerakom szalad és közben gurul a gömb ( itt egy youtubes videó: http://www.youtube.com/watch?v=98M1mqKGJJc )! nagyon cuki csak nem tudom mennyi idő alatt fárad ki:SS meg hogy utána szabad-e neki vizet adni. help pls!!2011. júl. 5. 19:55
1/7 anonim válasza:
Ha a hörid elfárad azt észreveszed.:) akk már nem gurul, inkább csak ül a gömbben.Vizet állandóan lehet neki önitatóban adni.
2/7 Kaszii válasza:
kb 15 perc, de úgyis észre fogod venni mikor kifárad :DD puszilom a hörid :DD
3/7 A kérdező kommentje:
de nem tud megállni:DD
a videón nem az én hörim van:)) de köszöni a puszit:DD
2011. júl. 5. 20:44
4/7 A kérdező kommentje:
amugy itatót is vettem de nem akar belőle inni.. hogy szoktassam rá?
2011. júl. 5. 20:45
5/7 anonim válasza:
nem kell rászoktatni majd rájön magátol, de am ha elég gyümije van nem fog annyit inni
1.vok
6/7 A kérdező kommentje:
mennyi idő emíg rájön?? félek hogy szomjanhal
2011. júl. 6. 15:13
7/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy mikor löki meg azt a kis golyót, és kap egy zuhanyt emiatt. : DD (Általában nem inni próbálnak először)
De ha elég zöldséget, gyümölcsöt kap, víz nélkül is jól megvan. Az én törpehörim például 3év óta csak fürdésre használja az itatóját. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!