Mik kelenek egy vadaszgorenyhez?
Figyelt kérdés
Lesz egy vadaszgorenyem es kivancsi vagyok hogy milyen fele oltasokra kell elvinem es meg mi kel stb dolgok?Ne olyanokat irjatok hogy ketrec mert az van.Kosz2011. jún. 25. 22:33
1/2 anonim válasza:
oltásokból sztm olyan kell neki mint a macskának vagy elég ha adsz neki egy kombinált oltást, és persze a féreghajtó abból is olyan ami a macskának kell. szerintem vegyél neki egy hámot is nagyon aranyosak amikor sétálnak, és szeretik is. és nem tudom mivel akarod etetni de a nyers hús a legjobb, mondjuk csirkefej. de a gyümölcsöket is szereti az édeseket.
remélem tudtam segíteni. ;)
2/2 kriszkee válasza:
először is nagy mozgás lehetőséggel ellátott hely nyáron egy 1,5/1 literes flakonba ENGEGGY VIZET ÉS FAGYAZD LE TELJESEN NE HOYG ILYENKOR NYÁRON HŐGUTÁT KAPJON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a hám az is igen fontos hoyg néha tudjon mozogni odakinn a levegőn is de ne sokáig és inkább olyan 5-6 óra felé vidd sétálni ne hogy megint csak hőgutát kapjon az oltások is nagyon fontosak ezt se felejtsd el ! és mindig legyen neki friss tiszta víz , allítólag mindent meg esznek még a csokit is de azt szerintem ne adj enki mert meg halhat meg eszi a kenyeret és főleg a nyers húst mikor főzöl akkor 1-2 husi darabot oda dobhat neki és tulajdonképpen olyan mint egy macska habár SOKKAL TÖBB FOGLALKOZÁST IGÉNYEL !!! ha még úgyérzed van olyan amit nem mondtam el érdeklődj az állatkereskedésben vagy olyan tenyésztőnél akinél meggyőződésed szerint egészségesek és szépek a görijei :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!