Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalacnak kell par?

Tengerimalacnak kell par?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy tengerimalacom es egyedul van...nem tudom hogy tenyleg igy van-e de szukseges venni neki egy tarsat mert azt olvastam hogy ugy boldogabban elhet...elore is koszi a valaszokat!!!
2011. jún. 25. 11:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
12%
Ha nem akarod megenni akkor nemkell.Ugyanis igen szapora jószág.
2011. jún. 25. 11:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Jó és jogos a kérdés!

A malackák valóban akkor érzik legjobban magukat, ha van egy fajtatársuk, akivel beszélgetnek, játszanak. Akkor tudnak igazán kibontakozni :)

Javaslom, hogy egy olyan malackát válassz, aki azonos nemű a meglévő malackáddal. Szerencsés fél év korkülönbséggel társat választani, hogy a rangsor eldöntése könnyebb legyen.

2011. jún. 25. 11:46
 3/13 A kérdező kommentje:
koszi nem akarom megenni oket... de nem himmel hanem nostennyel..nekem most lany tengerimalacom van es eleg maganyos..
2011. jún. 25. 11:47
 4/13 A kérdező kommentje:
Koszonom Eniko a valaszodat! :)
2011. jún. 25. 11:48
 5/13 anonim ***** válasza:
A lány mellé egy kislányt keress, náluk nem is várható nagy veszekedés :)
2011. jún. 25. 11:48
 6/13 anonim ***** válasza:

Mielőtt társat hozol mellé, fertőtlenítsd ki a ketrecet (10%os háztartási ecettel), meg a kellékeket is, és rendezd át egy kicsit a berendezési tárgyakat a kecóban.

Legyen legalább egy házikó, két tálka, itató lehet közös, szénatartó is lehet közös. Érdemes egy bújót is betenni, lehet még függőágyat is.

A két lánynak a ketrece legyen legalább 80 cm széles, de inkább 100 centis a szerencsés.

2011. jún. 25. 11:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Még az jutott eszembe, hogy ne csak úgy betedd a kicsit a nagy mellé a ketrecbe, hanem semleges helyen barátkoztasd őket, bújókkal (erre a célra kemény táblájú könyvek is megfelelnek), kis nasival, hadd ismerkedjenek, kergetőzzenek kicsit. Nem várható, hogy bunyó lenne, de azért figyelj oda :)
2011. jún. 25. 11:55
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

nekem is két lányom van. iszonyat nagy rodeókat rendeznek esténként :D na meg az a koncert, mikor a kaját kunyizzák :D

a kisebbik épp most ébredt női öntudatra, és folyton burrog a nagynak. egyébként jól elvannak, látom rajtuk, h igénylik egymás társaságát. amikor kicsit balhé van, akkor külön teszem őket, és rögtön elkezdenek sírni egymásért.

szerintem jó lenne neki, ha vennél egy kis barátnőt, akivel együtt mozoghat, játszhat. az elején lesz egy kis harc a kajáért, de ez kell, h tisztázzák, h ki a góré :)

2011. jún. 25. 11:57
 9/13 A kérdező kommentje:
koszi most nagyon nagy ketrece van tobb mint 100-as azzal nincs gond..de lehetseges nyulat hozza rakni?
2011. jún. 25. 11:58
 10/13 A kérdező kommentje:
koszi a valaszod! :)
2011. jún. 25. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!