SOS! Vadak a tengerimalacaim! Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Ma kaptam két tengerimalacot... De nem igazán szeretnének szelídek leni.. :S Hogyan lehetne őket megszelídíteni??2011. jún. 21. 20:38
2/10 anonim válasza:
pár hét kell nekik
óvatosan simogasd csak őket
3/10 anonim válasza:
A lényeg, hogy ahogy felnőnek fokozatosan egyre többet vedd ki őket, de tényleg csak óvatosan! így majd idővel megszelídülnek :)
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi:) remélem nem maradnak mindig ilyenek... :) Am meg nagyon édesek... :)
2011. jún. 21. 21:43
5/10 anonim válasza:
Figyelj egy nap után tényleg ne várj csodát.:D Hő Hő..:D Milyen igazam lett..:D:D:D Nem hiszek Te nekem ..:D
És még nekem írod hogy : te olyan rémségesen buta tudsz lenni néha :D
6/10 A kérdező kommentje:
Jól van Kicsim, bújjál el xĐ (L)
2011. jún. 21. 21:58
7/10 anonim válasza:
Okés..:P Megyek a szoknya alá..:)
8/10 A kérdező kommentje:
Pff... :D Inkább msnre!! ;)
2011. jún. 21. 22:00
9/10 anonim válasza:
nyűűűű..:P nah Szia Kicsim oo (L)
Szeretlek (L)(K)
10/10 anonim válasza:
Kelleni fog nekik 1-2hét, azalatt, ne tegyél hirtelen mozdulatot a közelükben, csak óvatosan simizd őket, aztán mindíg próbáld ki, hogy elfogadják e a kezedből a kaját, aztán fokozatosan egyre többet vedd ki őket, de vigyázz, hogyha leteszed, ne tudjon odamenni egy cábelhez és elrágni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!