Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért vakarhatja a fülét a...

Miért vakarhatja a fülét a nyuszim?

Figyelt kérdés
Már 2x is látta állatorvos, atkát nem talált benne, de azért kapott a nyakára cseppet élősködők ellen, de még mindig vakarja... Ötletek, hogy mi lehet? Esetleg volt már valakivel hasonló?
2011. jún. 13. 21:01
 1/6 anonim válasza:
Hát sajnos segítséget nem tudok nyújtani...Passz nekem tengerimalacom van aki szintén vakarja magát sőt olykor ugrál is. Állatorvos szintén látta, kapott élősködök elleni cseppet,de nem segített. Nem talált benne semmit. Én is kíváncsi lennék a miértjére.
2011. jún. 14. 02:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Sebesre vakarja, vagy csak úgy vakarássza? Ha nem tesz kárt magában, akkor egyszerűen csak érzékenyebb neki valószínűleg, többet viszket, és teljesen normális dolog.

Ha kivakarja a szőrét, vagy sebes is lesz, akkor vidd másik dokihoz.

2011. jún. 15. 16:52
 3/6 Torpetipi ***** válasza:
Biztos viszket neki!
2011. jún. 15. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi tartottunk régebben nyulakat, és tényleg a rüh akta szokott ilyet csinálni. Viszont az elég kicsi, meg lehet, hogy mélyre ment, szóval nem tudom, mennyire nézte meg jól a doki... bár biztos alapos volt. Én sem tudok másra gondolni, és az az, ami veszélyes is.

Mi anno ilyen felrázós fehér löttyöt öntöttünk a fülükbe, az kinyírta őket.

Remélem oltva van, mert ha esetleg szúnyogcsípés miatt vakarja, és nincs beoltva, akkor nagyobb baj is lehet.

Egyekőre szerintem várd meg, míg hat a csepp, mert az nem azzonnal hat.

2011. jún. 16. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:
-z
2011. jún. 16. 12:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Oltva van

Nem vakarja sebesre, csak többet vakarja

A cseppet már vagy 1 hónapja kapta

2011. jún. 16. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!