SÜRGŐS! Hogyan menthetném meg? Lent.
Figyelt kérdés
Mongol futóegeremnek belső vérzése és nagy fájdalmai vannak. Vér folyik ki a végbelén és folyamatosan fetreng és görcsöl. Nagyon hideg a teste is. Nem tudom hogyan szerezhette a vérzéseket, de csak holnap délután tudom elvinni orvoshoz. Mit csináljak addig vele? Én a kihűléstől tartok a legjobban.2011. jún. 12. 00:07
11/14 anonim válasza:
Az utolsó hülyeséget mond,és szerintem túl sok filmet nézett.
A szájon át lélegeztetés jóformán semmit nem ér (még az embernek sem!).
Ha olyan helyzet van egy embernél,hogy lélegeztetni kéne azt az orron keresztül szokták,úgy a hatásos.
Sok sikert!
12/14 anonim válasza:
Mi történt szegény kis állattal? Él még?:S
13/14 anonim válasza:
Mondjuk ez igaz, tv-ben láttam egy természettudós csinálta ezt, neki sikerült.
Egyébként embereknél nagyon nem hülyeség!Életeket lehet az újraélesztéssel menteni! Egyébként meg Ifjúsági Vöröskeresztes vagyok. :)
14/14 anonim válasza:
Mi van vele? Remélem ki tudtad hívni az állatorvost :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!