SÜRGŐS! Hogyan menthetném meg? Lent.
Hacsak nem tudod megműteni otthon, nem sokat tehetsz érte :(
Kihűlés nem valószínű, szobahőmérsékleten olyat nem szoktak csinálni, valószínűleg egyszerűen a vérveszteségtől hideg, de azzal sem tudsz mit kezdeni, mert ha felmelegíted, azzal felgyorsítod a vérzést...
Ne számíts sok jóra, kétlem, hogy akár csak reggelig is kibírná, nemhogy délutánig... :(
Valószínűleg pár óra és vége szegénynek.
Ez a belső vérzés eléggé mérgezésgyanús, persze lehet mástól is.
Ha van valaki a családban, aki rosszat akart neki vagy neked, akkor lehet, hogy megvan a tettes...
Igaza lehet a 00:47-esnek, nekem is ez volt az első gondolatom. Épp az apró rágcsálók elleni mérgek egyik hatása, hogy belső vérzést okoznak. Lehet, hogy nem szándékosan adta neki valaki, hanem a tápba keveredett véletlenül?
Nem tudom hogy lehet megmenteni szegénykét, én attól tartok sehogy. Ha a belső vérzés ilyen súlyos tüneteket okozott már nála, az azt jelenti, hogy több szerve is érintett. A hőmérséklet vesztés is azt jelzi, hogy kezd összeomlani a keringése, és a szervezete az alapvető funkciókat sem képes ellátni. Sajnálom.:-((
Remélem ki jött az állatorvos és megoldódott a probléma.
Nézd a légzését állandóan, és ha már látod, hogy egyre lassúbb, rakj a szájába egy vékony szívószálat, és azon keresztül lélegeztesd!
Sok sikert,majd jöhet a beszámoló!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!