Drága egy vasászgörény tartása? Mennyi lehet?
minek nked görény?
tény h aranyosak de az áruk is nagyon aranyos..
és büdösek is.. persze ha nem műtettik meg.. szerintem egy benti macska (ha lehet, nekem nem) sokkal többet ér.
vagy egy hörcsög, tengerimalac a "töredéke" egy hörénynek.
ettől senki sem lesz nagyobb, menőbb ha egy rohadt drága állat tart. :ss
nem azért akarok görényt h rajoskodjak vele, hanem megtetszett az állat:)
a macskákat nem szeretem.
12:17- te eszméletlen buta vagy. had tartson mindenki olyan állatot amit akar.
Egyébként ne hagyd magad félre vezetni, nem drága.
Műtetlenül se büdösebb mint egy benti macska.
Havi kaja:kb egy kiló csirkemellcsont.Ezen van hús csont és bőr, teljesen jó neki. Ez max 600 forint.
800 forint egy 10 kilós macskaalom, attól függ milyen gyakran takarítod, de én naponta kiszedem a pisit és hetente kiöntöm az egészet és átmosom a tálat, szóval nem fukarkodok és kb 2 hónapra elég.
Az enyém egy nyúlketrecben lakik 100*60*30. Jó nagy, de csak akkor van benne amikor nem vagyok itthon. Az enyémnek van egy dupla tála, egyikben táp (adok, mert vitaminozott) a másikban reggel este egy fél csirkemellcsont. Van egy önitatója, mint a hörcsögöknek csak nagyobb. Sarok almos tál, lehet kapni. Fedővel jobban szeretik. A függőágyakat farmerom levágott szárából csináltam, élvezi mert eltud bújni. Egy kiszuperált póló van neki még bent és egy cipősdoboz (leragasztva a ketrec aljához mert amúgy mindig kiborítgatta) és egy tesóm régi babáskészletéhez járó babafürdető kád. Szeret a nagy melegben benne pancsolni(lehet az enyém ezért nem büdös). Az indulás picit drágább( kb vagy 30-40 ezerből megvagy görénnyel együtt) de a fenntartása havi egy 1000-1500 forintnál nem drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!