Hogy tarthatjátok igy szegény állatokat?
Nem túl régi kérdésben linkelte a kérdező:
majd válaszban más ezt linkelte,mint sajátot
Tengerimalacnak kb 50x40-es ketrec?
Arról már nem is beszélve hogy egyedül vannak.
jó,én már a másik véglet vagyok,8m2-en van 4 malackám,házikókkal,bújóházzal,ilyen-olyan játszásra alkalmas dologgal...de ez amiket linkelnek...
aki nem tud megfelelő körülményt biztositani,az miért veszi meg őket????
megnéztem volna mennyire egészségesek voltak ha egész nap döglöttek...
átlagos egészséges malac nem "döglik" egész nap...
1 malacnak 100*50-es ketrecet irnak mindenhol,nem én találtam ki,hogy szar nekik egy akkkorában ahol meg se tu fordulni
első linkelt képen a malacka 60 dekánál nem lehet több...ami egy fél éves malacka súlya nagyjából (lánynál max 10 hónap)...és az egy 2 éves malacka,aminek rég meg kellett volna nőnie 1-1,5 kilósra,és duplahosszura...de ekkora helyen nem tud
nem irtam hogy ugy kell tartani ahogy én,irtam hogy én a másik véglet vagyok.De egy normális méretű ketrec kell,vagy fából is készithető,a bondhenge-s linken szereplő képekből szedtem én is ötletet,nullforinból csináltam meg a lakhelyük egy kidobásra itélt szekrény lapjaiból.
De egy 100*50-es 1m2 funérlapból szépen megcsinálható,mindenhol hirdetik h párszáz forint
azt leirni hogy ott fekvő malac boldog...egyik malackám belehalt a szülésbe (kereskedésben lett még vemhes).Ugyanugy feküdt ő is mint a többi,csak épp már nem lélegzett...ennyit a boldogságról..
Azért mert kap gyümölcsöt, zöldséget meg szénát, attól még kicsi az a ketrec!
Valalki belinkelte ezt: [link]
Nekem is ilyen van, ez teljesen jó. Mondjuk mi 15.000-ért vettük sok éve.
az enyéimnek is van függőágy,2 is,de 4ből csak 1 használja,ő is csak félig fekszik rajta ha olyanja van
szóval egy ilyen pici ketrecben csak felesleges helyfoglaló
normális méretű ketrecbe disznek elmegy,de inkább házikó kell...nem hörcsögházikó,hanem malacnak való
"első linkelt képen a malacka 60 dekánál nem lehet több..."
megnyugtatlak, nemrég lett megmérve, pontosan 1 kilós, ami egy felnőtt malacnál ideális testsúly. úgyhogy nyugodtan tippelgessetek képről és így látatlanban :DDD
jujjjj szegény nyuszka (előző válaszoló)
ebből mit is tanul egy NYÚL????
azt h a gazdái szemetek vele...CSAK ENNYI... HÁT EZ NAGGON JÓ BAKKER SZEGÉNY NYUSZKA NEKTEK NEM ÁLL FEL A SZŐR hátatokon ILYENKOr??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!