Postán lehet feladni állatokat?
Figyelt kérdés
van erre külön szolgálat? Mert van egy kutyus, akit nagyon szeretnénk elhozni magunkhoz, csak sajnos írtó messze van tőlünk :( az ország másik végén, lehet egyszerűbb lenne a posta, de nem tudom hogy egyáltalán van e ilyen és hogy mennyibe kerül2010. dec. 16. 10:34
1/9 anonim válasza:
Mégis hogy lehetne? Bedugod egy dobozba? Állatot mindig csak személyesen adnak át.
2/9 anonim válasza:
Te bolond , hogy lehetne ! Akkor gondolkoz már el! Hogy jutot ez a hülyeség eszedbe?
3/9 anonim válasza:
Érdeklődj futárszolgálatoknál. Talán valamelyik bevállalja.
vagy írd ki utazás kérdésbe, hogy nem-e utazik valaki arra és vissza. Egyébként, csak hozzáteszem, nem ajánlom, hogy látatlanba kutyát bevállalj. Mindenképpen kéne vele személyesen is találkoznod. A kutya nem egy ruha, amit elhozol a boltból, vagy megrendeled. Biztos van a környékeden menhely, ahol sok kutyus vár rád, mint szerető gazdira. Gondold át!
4/9 anonim válasza:
Nem szabad, az már állatkínzás! Szállítódobozba vidd el te!
5/9 anonim válasza:
Szerintem ülj bele egy dobozba, csomagold be magad és add fel magad a postán........
6/9 A kérdező kommentje:
hát ti nem vagytok normálisak! biztos nem így gondoltam hogy egy dobozba bebasszák! mit gondoltok az állatkertekbe személyesen veszik át az állatokat??!biztos kimennek az őserdőbe a gorliikákért xD külön teherautón vagy kamilyonon hozzák!
2010. dec. 16. 16:21
7/9 Platypus válasza:
Futárszolgálattal lehet állatot hozatni, akár külföldről is, de az áraik horribilisek. Egy motorbiciklit olcsóbban hoznak el, mint egy macskát. Mondjuk megadják a módját, felügyelik az állatot meg etetik-itatják rendesen. Szerintem jobban jársz, ha keresel valakit, aki rendszeresen jár arra, az oda-vissza benzinköltség is jóval kevesebb mint a futár.
8/9 anonim válasza:
Szia!Hol lakik a kutyus?Honnét kéne elhozni?
Vagy megoldódott már?
9/9 BigButcher válasza:
Ha postában gondolkodsz, felejtsd el. Igaz volt ilyen régen de már nincs. ...vagy nem tudunk róla (múltkor valaki egy ajánlott levélben feladott madárpókot keresett.... nem is akarom tudni.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!