Hogyan beszéljük meg? :SS
Nos, eldöntöttem, hogy a nyáron szeretnék válalni egy kis munkát plusz pénz érdekében (gyümölcsszedés). És nagy tervem volt ezzel a pénzzel: sünbe szerettem volna befektetni, de amint megtudta az apám.. hát hadd ne mondjam mi volt.. :/
Így lemondtam az álomról. Rájöttem, hogy drágamulatság lett volna az állat maga is. Lehet h nem tudtam volna biztosítani a megfelelő körülményeket sem: 20-22 fok (kertesházban lakunk és télen hideg van. :S)
Így egy hörcsögöt szeretnék. Nem szeretném leszólni semmiféle állat (állatbarát vagyok :D) de mondhatom azt hogy egy hörcsög (arany) úgymond sokkal olcsóbban kijön szinte már töredéke egy sünhöz képest. ELszántam magam utánna olvasgattam a tártással kapcs. (ketrec méret, etetás, maga a tartás)
De nem tudom h hozhatnám "nyilvánosságra" apám számára..
Anyának már elmondtam az elképzeléseimet: egy nyugodt estén amikor semmi baj nincs és úgymond "boldog" az apám leülnénk és elmondanám neki, hogy miben különbözik a hörcsög a nyulakhoz,tengerimalacokhoz, más nagyobb testű rágcsálókhoz képest. (ár,igény)
De nagy probléma hogy apám szerint a rágcsoló egy undorító, büdös, nem házba való állat. mindig is azt mondja nekem h menjek át a szomszédba patkányt szedni.. :SS
és megmondom h ezt már ku***a unom..
Ha tudnátok segíteni köszönöttel hálálnám meg. (:
ui: van cicánk (kint) maggegészséges. :D tartok halakat (szép tiszta az akvárium, egészségesek a guppik)
15/L
Mutasd meg neki,hogy igazából milyen mulatságosak a rágcsálók.Lehet képekkel (google),vagy esetleg egy kereskedésbe, videóba stb. És akkor csak emlegesd neki, hogy
mennyire jó állat az aranyhörcsög és neked az minden álmod, hogy tarts egyet
aranyoosak a yorkik. :'DDDD
nem kell hörcsög már van. *-* :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!