Miért nem eszik a tengerimalacom?
Szénét sem?
Valamit muszáj ennie, mert az éhezésbe belepusztul (a bélrendszere toxint termel tudtommal ilyenkor).
Ha máshogy nem megy, etetned kell, míg el nem viszed orvoshoz. Fecskendőből, Bio-Lapis péppel, korpatablettával, talán még a húsmentes babakaja is jó lehet...
Ha megpróbálnád esetleg, hogy nagyon pépesre készíted a répát vagy almát, és azt valahogy megeteted vele, akkor kihúzza amíg nem viszed állatorvoshoz, de minél előbb vidd el! Vizet pedig pipettával tudsz neki adni.
Eseteleg evett valamit előző nap?(amit nem szokott)
Szénát eszik, de épp, hogy csak. Vizet azt iszik rendesen. Betegnek nem hiszem, hogy beteg, mert nem gubbaszt megy ilyenek. Éhesnek viszont éhes szerintem, mert szaladgál, meg kiad olyan visítós hangokat. (eddig mindig ezt csinálta ha éhes volt: szaladgált az almáriumban és visítozott.) Ha beadok neki valamit (pl.: paprik, almát vagy tápot akkor csak megszagolja és szaladgál tovább. Pedig a táp a kedvence.
Nem értem mi lehet a baja.
Eddig azt hittem megunta... de már nem tudom. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!