Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Törpehörcsögre való hám létezik?

Törpehörcsögre való hám létezik?

Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 12:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
túl pici a teste a hámhoz. kiviheted kertbe, ha a hörcsög fölé raksz kalitkarácsot. kinn is van, és mégsem szökik el.
2011. jún. 1. 12:40
 22/28 A kérdező kommentje:
mindenkinek ment a zöld kéz, kivéve annak a három bunkónak, nekik ment a piros :)
2011. jún. 1. 12:42
 23/28 anonim ***** válasza:

Osztálytársamnak voltak hörcsögei, ő egy pamutgombolyagból tépett le egy hosszú szálat és abból csinált neki pici hámot. :) A hörcsög észre sem vette, szaladgált békésen. :D Mindig a kertben sétáltatta, vagy az utcán a pár méterre lévő réten (kertváros, nem az ocsmány betondzsungel). Így elvoltunk mindig fél, 1 órát. (:

Én is tuti hogy kivinném a kertünkbe is sétálni, hogyha lenne hörcsögöm. :D A szoba túl unalmas... xd

Hámra szerintem ne költs, sokkal jobban zavarná.

2011. jún. 1. 12:53
 24/28 anonim ***** válasza:

első vagyok

ehez felesleges hám,kibujik belőle (még kicsi volt az egyik malackám,de nekem is hámmal vannak a kertben,és ő kibujt belőle...ne tudd meg mit megkerestem..

egy hörcsög sokkal apróbb mint a malac,lehet meg sem találnád

viszont

ketrec tetejét leveszed,kiviszed a ketrbe,leteszed a fűre,és ugy teszed a hörcsögöt bele...igy fű is van,meg se kell kötni,el se szalad

2011. jún. 1. 13:07
 25/28 anonim ***** válasza:

nem érdemes!föleg a törpehörid van!ami a képen vn amit irtál ,az aranyhörinek van(ami nagyobb féle)

meg ha kertesházatok van és van valami más állatotok(pl.:kutya,macska)vagy ami kint szokott lenni akkor nem annyira jó kivinni a fübe(persze ha ven)mert már az az állatka már járt ott és elkaphat töle valami(de attol még kiviheted kicsit)!viszont ha bérházban laktok nem annyira ajánlatos levinni mert hiába van szép zöld fü akkor is tele van mindenféle kosszal(koszosabb sokal mint a kerti)ráadásul ha vannak arrafelé gyerekek vagy valaki akit érdekel mi lehet a füben akkor mind odasereglenek bámészkodi!én is akartam de nem ajánlom!nem bántam meg h nem vettem!meg lehet h nem is érezné benne jól magát vagy tul nagy lenne rá!meg,ki tudja mit ehet meg az a csöpp kis állat a füben mikor épp nem látod!

2011. jún. 1. 14:51
 26/28 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nem az a legnagyobb öröm az életünkben, hogy ha egy h*lye kérdést látunk, akkor szembesítjük a kérdezőt önnön hiányosságaival.

Sőt, nekem se a kedvemet se a napomat nem tudnák elrontani névtelen kommentelők. Sajnálatos, hogy neked igen.

2011. jún. 3. 13:08
 27/28 A kérdező kommentje:
oké akkor mostmár pihenj le...
2011. jún. 3. 13:11
 28/28 Enting ***** válasza:
Hú, egyvalamire azért nagyon figyelj, mert én pl már megjártam ezzel: ha a ketrec tetejével leborítva kint hagyod, simán elkezdhet alagutat ásni, és seperc alatt megszökik! Úgyhogy a fél szemed akkor is rajta legyen!
2011. jún. 3. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!