A patkány létezik, hogy elvitte a fészekbe a mérget is?
2-3 hónapja van nálunk patkány. Eddig csak ragacsot használtunk, de úgy csak 2-t fogtunk meg.
Az egyik ismerős hozott patkánymérget. Olyan nagy volt mint pl egy mosogatószivacs (olyan kocka alakú) de elvitte onnan ahová ki volt rakva...Olyan helyre volt kirakva ahová a kutya nem fér hozzá, fel volt rakva a garázs gerendájára, a tetőre. Fene sem gondolta volna, hogy elviszi. Most mit lehet csinálni? Hova vihette?
Félek, hogy olyan helyre vitte ahol a kutya megtalálja, vagy átvitte a szomszédba, ahol szintén van kutya...
Mi is olyanokat adunk neki,amit elvihet.
DE ! Az milyen,amelyik akkora,mint egy mosogatószivacs?
nálunk 2 fajtát árulnak.
-az egyik olyan,mint egy ravioli-egy kb 2x2 cm-s zselés párnácska.
-a másik szintén kb.2x2 cm-s viasz vagy faggyú,nem tudom...egy lyuk van a közepében.ezt 2 ~6 cm-s rúdban árulják.
Tényleg elviszi a koma a fészkébe,ad a kölykeinek is.
De én nem azért tettem ki, hogy elvigye...Mármint arra gondoltunk, hogy majd csak eszeget belőle, és megdöglik.
Arra nem számítottunk, hogy el fogja vinni. Főleg úgy, hogy elég nagy darab méreg volt, ha egy akkora kockát el bírt vinni, akkor biztos hatalmas nagy lehet a patkány...
Milyen méreg? Fogalmam sincs. Az egyik ismerősünktől kaptuk, mert neki volt otthon egy csomó.
Abban az egy dologban bízok, hogy ha elvitte a fészekbe, akkor az valószínűleg olyan helyen van ahol nem zavarja őket senki-> tehát remélhetőleg nem is fognak hozzáférni a kutyáink.
De h*lyék voltunk, úgy megbántam, de ha nem csinálunk semmit akkor meg tényleg nagyon elszaporodnak. Így is 2-t fogtunk, és 2-t láttam elfutni pár napja. Ki tudja mennyi lehet még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!