Milyen tápot eszik a nyuszitok? Melyik a legjobb és a legrosszabb, legegészségtelenebb? Minden szemét megeszi vagy van, amit meghagy belőle?
Szeretnék hamarosan egy törpenyuszit, ezért érdeklődöm.
Ezekben is vannak drops-ok? Azok a színes kis karikák azok?
Ha kérhetem, azt is írjátok le h pl. Pepe-ből melyiket eszi, mert van rengeteg.
Köszönöm a segítséget :)
Mi Cuni Complete-vel etetjük, mert régebben nagyon turkálta az ételt, és otthagyta ami nem kellett neki, ez meg pelletálva van(rudacskákból áll), így nem turkálja, és csak nagyon keveset kap, mert a fő táplálék a széna, a zöldségek és a levelek. A nasi nálunk, alma, és most idény jellegű dolgok, például rózsaszirom. Amit nem rég tudtam, meg, hogy ártalmas az a gipsz fogkoptató, amit nagyon szeret, de most, elhasználja, a már meglévőt, és utána, faágat teszek majd be neki.
A Pepében már többször előfordult zsizsik (apró rovarok), és nem tartom jó minőségűnek.
A nyuszi azért olyan érzékeny a gyomrára, mert nem tud, hányni, így ha valami olyasmit adsz neki, ami ártalmas lehet számára, (az első válaszoló írt pár dolgot) akkor el is pusztulhat rövid úton tőle.
Tényleg, az első válaszolótól kérdezném, hogy hány évesen halt meg az utolsó nyuszija?
Nekem 2 nyuszim van. MiltiFit Carrot and Leek-et adok nekik, 2,5 kilósat szoktam venni. Nem olcsó, 2500 Ft, de még télen vettem a zacsit és még mindig több, mint a fele meg van. :)
Minden részét megeszik, nagyon ízlik nekik. Van benne aszalt gyümölcs is, szokásos rudacska, búza, árpa, kukorica, egyéb magok gazdagon. Már az illata is isteni!
Én csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!