A horcsimat msot vettem 2 napja, es nagyon vakarozik az este ota, lehet hogy bolhas? Vagz csak meg kellemetlenul erzi magat az uj otthonaban? Amugy aranyhorcsi, jo nagy.
Nem bolhás! :)
Valószínűleg túl poros a forgács amit alá tettél.
Csere előtt ki kell kicsit szelelni.
Nekem már 15 éve mindig volt aranyhörcsögöm. Most is van 1.
Ez természetes dolog náluk, sokat szoktak vakarózni. Ez náluk a tisztálkodás szerintem, mert ekkor szoktak mosakodni is, nagyon gyakran teszik ezt. Este meg egy nagy mosakodást rendeznek, ami eltarthat 1 órát is, készülődnek a játszáshoz. Aztán nyújtózkodnak egy párat és elkezdenek futni a mókuskerékben. :)
Második vagyok:
Nem, nem lehet baja tőle, én is szoktam ilyeneket adni neki, mindig meglepem őt valamivel. :) Csak édességet ne adj, tehát csokit, cukrot nem szabad! Meg zsíros/olajos dolgokat sem. Vagy ha valami olajban sült dolgot adsz, akkor jól szívd le róla az olajat és úgy add neki. Pl. enyém szereti a palacsintát is, és szoktam neki adni, de az olajat jól leszívom róla mielőtt megkapja és csak egy keveset kap.
én vagyok újra:
főtt makaróni tésztát meg bármilyen főtt tésztát simán is adhatsz neki, imádják!! Főzd meg mindenképp.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!