A Kacsacsőrű emlős valójában csak médiahekk?
Figyelt kérdés
ilyen állat tuti nincs szerintem2011. máj. 28. 07:10
11/21 anonim válasza:
én láttam már élőben, szegénnyel jól kicseszett a természet hogy ilyen furán néz ki, de ez nem a jeti, ezt bárki megnézheti, pár helyen állatkertben is tartják, de vöröslistás, szal szabadon csak nagyon kevés példány él. köszönhetően nekünk , meg azoknak akik akkor hitték el h él, amikor lelőtték és felboncolták.
12/21 anonim válasza:
A kacsacsőrű emlős tényleg létezik. Ausztráliában egy csomó idióta állat él :)
13/21 A kérdező kommentje:
Nem tudtok meggyőzni, bármikor fotosoppolok ilyet, ami az állatkertben van az egy hód amire csőrt ragasztottak
2011. máj. 28. 11:19
14/21 A kérdező kommentje:
a Barátok között meg ne szidjátok. Magdi anyus (L)
2011. máj. 28. 11:22
15/21 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Amiket én láttam, az sűrű, bokros, aljnövényzetben rohangált a kaja után, stb. biztosan nem ragasztott csőrrel, kamuból tette.
És tekintettel arra, hogy nem egyszer láttam, sőt nem is ugyanannak a stábnak ugyanazt a filmjét, tehát hidd el, hogy ma még valódi, élő, négylábú élőlény, de a (szája) helyén széles, lapított csőr van.
16/21 anonim válasza:
Úgy utálom az ilyen hülyéket, hogy 11 ember mondja, hogy létezik, de ő maga egy rohadt természetfilmet nem nézett még meg, amiben benne van és nem hiszi el..
17/21 anonim válasza:
A kedvenc élő állatom, (még élő) nagyon különleges nem csak a csőre miatt, hanem, hogy tojással szaporodik egyébként a hangyászsün is, és ugye a kinézete se semmi, ezért is a kedvencem.
De még vannak más különleges állatok (csak nézz egy picit utána) például a hoacin aminek a szárnyai végén karmok vannak, és kérődzik, vagy a medveállatka a világon szinte mindent túl és és amilyen pici, olyan cuki is:-)
18/21 A kérdező kommentje:
szerintem meg akkor is kamu, egy összeesküvés amit a szabadkőműves zsidó ufok találtak ki
2011. máj. 28. 16:32
19/21 anonim válasza:
végre egy kérdező aki úgy szívatja a butákat, hogy azok elhiszik magukról, hogy nem azok:D
20/21 A kérdező kommentje:
;-D valakinek leesett
2011. jún. 15. 02:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!