Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A Kacsacsőrű emlős valójában...

A Kacsacsőrű emlős valójában csak médiahekk?

Figyelt kérdés
ilyen állat tuti nincs szerintem
2011. máj. 28. 07:10
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%
én láttam már élőben, szegénnyel jól kicseszett a természet hogy ilyen furán néz ki, de ez nem a jeti, ezt bárki megnézheti, pár helyen állatkertben is tartják, de vöröslistás, szal szabadon csak nagyon kevés példány él. köszönhetően nekünk , meg azoknak akik akkor hitték el h él, amikor lelőtték és felboncolták.
2011. máj. 28. 09:05
 12/21 anonim ***** válasza:
46%
A kacsacsőrű emlős tényleg létezik. Ausztráliában egy csomó idióta állat él :)
2011. máj. 28. 10:06
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem tudtok meggyőzni, bármikor fotosoppolok ilyet, ami az állatkertben van az egy hód amire csőrt ragasztottak
2011. máj. 28. 11:19
 14/21 A kérdező kommentje:
a Barátok között meg ne szidjátok. Magdi anyus (L)
2011. máj. 28. 11:22
 15/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Amiket én láttam, az sűrű, bokros, aljnövényzetben rohangált a kaja után, stb. biztosan nem ragasztott csőrrel, kamuból tette.

És tekintettel arra, hogy nem egyszer láttam, sőt nem is ugyanannak a stábnak ugyanazt a filmjét, tehát hidd el, hogy ma még valódi, élő, négylábú élőlény, de a (szája) helyén széles, lapított csőr van.

2011. máj. 28. 15:55
 16/21 anonim válasza:
Úgy utálom az ilyen hülyéket, hogy 11 ember mondja, hogy létezik, de ő maga egy rohadt természetfilmet nem nézett még meg, amiben benne van és nem hiszi el..
2011. máj. 28. 16:09
 17/21 anonim ***** válasza:

A kedvenc élő állatom, (még élő) nagyon különleges nem csak a csőre miatt, hanem, hogy tojással szaporodik egyébként a hangyászsün is, és ugye a kinézete se semmi, ezért is a kedvencem.

De még vannak más különleges állatok (csak nézz egy picit utána) például a hoacin aminek a szárnyai végén karmok vannak, és kérődzik, vagy a medveállatka a világon szinte mindent túl és és amilyen pici, olyan cuki is:-)

2011. máj. 28. 16:17
 18/21 A kérdező kommentje:
szerintem meg akkor is kamu, egy összeesküvés amit a szabadkőműves zsidó ufok találtak ki
2011. máj. 28. 16:32
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
végre egy kérdező aki úgy szívatja a butákat, hogy azok elhiszik magukról, hogy nem azok:D
2011. jún. 14. 23:26
 20/21 A kérdező kommentje:
;-D valakinek leesett
2011. jún. 15. 02:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!