Kicsimelcsi kérdése:
A csíkos mókus szelíd?
Figyelt kérdés
úgy értem hogy be lehet e úgy szelídíteni hogy simizni lehessen,meg megfogni.
Én már láttam ilyet képen,de mondták nekem hogy a mókust nem lehet beszelídíteni.
2011. máj. 20. 19:46
1/5 Platypus válasza:
Meg lehet szelídíteni, hogy ne akarjon megharapni és ne féljen az érintésedtől. De simizni azt nem igazán lehet, mert ez egy olyan állat, aminek rakéta van a valagában, és nem képes egy percre sem megmaradni egy helyben. A szelídítése is elég nehéz, mert még nagyon kis korában el kell kezdeni, tehát ha a tenyésztő ezt nem tette meg, akkor neked már alig van rá esélyed.
2/5 anonim válasza:
meg lehet szeliditeni, de természeténél fogva nem szeretik a babusgatást, meg elég gyors állatok.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszaitokat!
szerintetek cukormókus legyen vagy csíkos mókus??
2011. máj. 20. 21:07
4/5 anonim válasza:
szerintem a csíkos mókus "mókusosabb" és aranyosabb.
mellesleg én kanadai vörös mókust választanék, de az nincs benne a kínálatodban :)
üdv
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen...de akár benne is lehetne ;) és az is nagyon édi :P
2011. júl. 27. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!