Mennyiből jönne ki egy dzsungáriai törpehörcsög helye?
Sziasztok!
Azt terveztem én is törpehörcsög gazdi leszek!:D
Így felétek fordulok a kérdésemmel.
Mennyiből jönne ki egy hörcsög helye?
Akváriumban szeretném tartani,mert félek,hogy a ketrecből kijönne...(egyedül lesz)
Szeretnék neki egy futó kereket venni és egy kis házikót,amiben aludna vagy ilyesmi.
Mennyiből jönne ki?
+ az alom,étel,itató,összesen mennyiből jönne ki kb?
Köszönöm a válaszokat,sziasztok!
akváriumba bebüdösödik
ketrecet vegyél,sűrű ráccsal és nem mászik ki
ketrec 5ezer körül van,itató500,házikó 500,futó kerék 500,de ezeket egybe is megtudod venni 5-7ezer körül
alom ezres körül van forgács,sokáig elég
táp is ezres körül a jobb minsőségű,de ez se fogy el hamar
plussz friss zöldség gyümi,ez heti párszáz forint (nyáron kevesebb ,télen több)
viszont ne 1-et vegyél,hanem 2 azonos neműt,mert egyedül rossz neki
Nekem ketrecben volt, és csak akkor jött ki, ha kiengedtem. :)(az ajtón elég masszív "retesz"
van, nem tud magától kijönni)
A ketrec 3200 volt 3 éve, ez 2emeletes, és volt hozzá egy műanyag kerék is.
Fém kereket 1000Ft körül lehet kapni, a házikó cserép volt,paprika formájú az is kb. egy ezres volt.
Az etető egy befőttesüveg teteje volt, az itató pedig kb. 500FT. Fontos, hogy mindig kapjon lédús ételt is, és a vizet mindig cseréld le, mert finnyás lehet rá, és akkor inkább nem iszik....
Ha mindenből a legjobbat veszed, akkor sem lesz több 6-7000Ft-nál.
Sok sikert :)
Azért annyit énis tudok,hogy a törpehörcsög nem társas állat és az azonos neműek verekedni fognak...
Maximum a hím-nőstény szokná meg egymást...
Szia,
Az akváriumot nem támogatom, a ketrec sokkal jobb. Nekem lenne egy eladó, 4000ért itatóval, etetővel, házzal illetve kerékkel. Nekem is dzsungi lakott benne, először egy, aztán kettő, de a haláluk után az aranyhörinek pici lett.
Kajának vehetsz neki rágófát (500 a két darab), rendes höri kaját (800) illetve én dropszokat szoktam nekik adni heti egyszer, az 1 csomag 300 körül van.
Meg ugyebár a höri ára :)
15:24 vagyok,
Ha érdekel a ketrec, akkor írj privit, és tudok képet is küldeni róla. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!