Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » S. O. S. Kisebesedett a hím...

S. O. S. Kisebesedett a hím patkányom farka. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az előbb vettem észre...Még szerencse,hogy az egyik ismerösünk állatorvos...Rögtön elvittem hozzá...Azt mondta,hogy lehet,hogy beakatd a rácsok közé és akkor sebesed ki...Adot rá kenőcsött....
2011. máj. 19. 18:59
 1/10 anonim válasza:
öhm.. kenegesd a kenőccsel?
2011. máj. 19. 19:04
 2/10 A kérdező kommentje:
Ja...és még azt is mondta,hogy beköthetem kötszerrel...De nektek ezzel a kötszer dologgal mi a véleményetek??
2011. máj. 19. 19:05
 3/10 anonim ***** válasza:
ja, igazad van, a mi véleményünk tuti jobb, mint egy állatorvosé...
2011. máj. 19. 19:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez világos volt...De valami más kölünlegesség ?
2011. máj. 19. 19:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Sztem hagyd békén, majd leápolja magának, vagy lerágja...
2011. máj. 19. 19:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Kend be a kenőccsel, a kötést hagyjad úgy is leszedné magáról.
2011. máj. 19. 19:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Drága, komolyan jobban bízol az ide írkáló névtelen emberekben, mint egy végzett állatorvosban, akit ráadásul ismersz is? Mert akkor nagy a baj...

Ilyenekre meg ne írd már ki, hogy SOS, ha nincs életveszély, ráadásul már tudod, mi a dolgod, és azt állatorvossal beszélted meg...

2011. máj. 19. 19:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát én mostmár nem bizom senkiben sem ...Én csak ezt a kötszer dolgot kérdeztem...
2011. máj. 19. 20:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem azt kérdezted. De ha a doki mondta, akkor nem értem, mi a bajod vele. Kósd be, ha tudod, ha nem, akkor meg ennyi.
2011. máj. 19. 22:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Régebben nekem is volt patkányom és vele is történt ilyen! Doki adott kenőcsöt és azzal kenegettük. Tedd ezt te is.
2011. máj. 20. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!