Meg tudom szelíditeni?
Figyelt kérdés
Vettem egy egér fogót, és szeretném az egeret megtartani.
Megszokná a rabságot egy nagy méretű ketrecben? Vagy inkább engedjem el a határba?
2011. máj. 19. 18:03
1/8 anonim válasza:
Hát ketrecben ha eteted itatod, éppen elél. De azt ne várd hogy a kezedbe ugrik majd...és ne is próbáld meg, harapása fertőzést terjeszt. Inkább engedd el...
2/8 anonim válasza:
nem valoszinu. inkabb vegyel egy kisegeret vagy kettot a kereskedesben, ha fiatalok, megszelidulnek. bar inkabb a patkanyt ajanlanam, azok sokkal okosabbak es nagyon tudnak szeretni.
3/8 anonim válasza:
igen, inkább vegyél. azok már "rabságban" születtek és hamar hozzászoknak az ember kezéhez.
4/8 anonim válasza:
Elég sok betegséget terjeszthetnek, pl bélféreg, veszettség stb, inkább vegyél egy csuklyás patkányt az okos is :) De ha nem muszáj ne öld meg
5/8 anonim válasza:
Kizárt, hogy egy felnőtt, vad egérből kezes háziállatot csinálj. Életben tarthatod a ketrecben, de ennyi. Ráadásul ha megharap, olyan betegségeket kaphatsz tőle, hogy öröm nézni.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Neeeem nem ölöm meg. Direkt olyan egér fogót vettem amibe bele mászik, és élve marad.
Akkor elengedem a határba. A betegségekkel nem számoltam. :-D
2011. máj. 19. 20:13
7/8 anonim válasza:
Nekem is volt egy igazi utcai egerem. Utcán megfogtam, úgy hogy nem kellett egérfogó sem. :) Megtartottuk, de nem vált szelíddé. Volt mókuskereke és állandóan szaladott benne. Etettem és gondját viseltem.
8/8 A kérdező kommentje:
De jóóó! :-)
Én el fogom engedni, mert szeretném nyunyorgatni ha lesz. :-D
2011. máj. 21. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!