Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ilyen melegbe mit adjaka...

Ilyen melegbe mit adjaka tengerimalacomnak enni?

Figyelt kérdés
A magokat nem nagyon eszik..meg ugye én adok nekik vizet is mindennaap..arragondoltam h kicsit hidegebbet adok mert nagyon meleg van..:) esetleg ilyenkor olyan zöldségeket adjak neki amikbe sok a nedv? pl(uborkaa..)?
2011. máj. 19. 16:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A két malacos vagyok ismét. Nem vitázni akartam, nem is volt vita, de mindegy. Én csak azt írtam amit olvastam valahol. De ahogy K betűst se ehetnének és az állatkertben láttam karfiolt falatoztak. Szerintem ami ízlik nekik hadd egyék meg, s ebben igazat adok neked. Amúgy próbáltam hogy adtam 1 levél káposztát, csak rázták a fejüket tök aranyosan hogy "pfuj, mi ez?" :D

Elvileg hörcsögöknek nem kaja a parizer, sajt, palacsinta, főtt tészta, mégis ezek voltak a kedvencei a törpehörinknek és sose volt semmi baja. :)

2011. máj. 19. 19:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem minden tengerimalac eszik káposztaféléket,salit és sok év alatt sosem lett bajuk,pedig 4en elpusztitanak 10 perc alatt 1 fej salit...(most a kínai kel a kedvenc)

erről ennyit

uborka,paprika,saláta,répa,sok széna,víz

2011. máj. 19. 19:33
 13/13 anonim ***** válasza:
sok viz ,fu ,alma , uborka
2011. máj. 20. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!