Ilyen melegbe mit adjaka tengerimalacomnak enni?
Szia!
Nekünk 2 éve van tengerimalacunk, ráadásul 2 tesó, mindkettő fiú, Vili és Marci. Nálunk vizet nem kapnak, mert tettem be itatót és tojtak rá, azaz nem akarták használni, ki is vettem. Azóta minden nap 3-szor kapnak friss zöldséget vagy gyümölcsöt. Meg néha szedek nekik füvet, ami ha kertes házban élnék napi szinten adva lenne, de panelban nem mert sok kutya van és hátha "piszkos" a fű, vagy vmi beteg kutya levizelte.
Na szóval.
Adható zöldségek:
uborka, saláta, sárgarépa, paradicsom és paprika.
Ezek a kedvencek nálunk a srácoknak. :)
Alma is adható nekik, no meg majd ha lesz görögdinnye, csak a héját add neki, ne legyen rajta piros!
Meglátod hogy majszolgatja, imádja.:)
Amúgy minden nap kapnak friss szénát és magkeveréket.
Ha még van kérdésed, írj nyugodtan, segítek szívesen. :)
Újra a két malacos vagyok. Előzőmnek üzenem, hogy elvileg citrus gyümölcsöt nem is ehetnek, nem tudom miért. Mandarin akkor nem valami jó.
Ja és nem szabad nekik krumplit, és a káposzta összes fajtáját, sőt szerintem talán retket sem.Gondolom előbbi a keményítő miatt, utóbbiak pedig a gázos hatás miatt.
valmi lédűsat.. kígyóubi... paradicsom saláta 8de figyázz piacról várárolj salátát vagy olyan hejről ahol nem permetezik.. ugyanis a permetől sokan pusztluak el :///
paprikát is szeretik :DD
Köszönöm mindenkinek!
Nem jéghideg vízre gondoltam..csak picikét hidegebre.:)
Adtam nekik vizet meg ubbiit.:) kapnak még majd ma szénát és friss gyümülcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!