A nyuszik mennyire bírják az utazást?
Figyelt kérdés
Persze Pesten vettem és azt kibérte amíg haza vittem(kb.1 óra),de jövé héten lemennénk a kolléganőmhöz sütögetni és ott is van nyuszi.Arra gondoltam h. elvinnénk hozzájuk(legyen egy játszópajtársa+tudjon a fűbe rohangálni),de az legalább 2 óra lenne csak oda az út.A hordozót alapból nem nagyon szereti.Napközben midnig ki van engedve,tud futkározni, este a ketrecébe van bezárva.De félek h. nem fogja kibírni az utazást.2011. máj. 19. 12:21
11/11 A kérdező kommentje:
Mi vonattal megyünk,de majd meglátom, amúgy azt mondta akollégám, h. el lehet zárni az ő nyuszijukat ha gond van,csak ha esik az esső akkor van gond,mert akkor egész végig a hordozóba kell maradnia.
2011. máj. 24. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!