Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Két lányhörcsögöt kaptunk, de...

Két lányhörcsögöt kaptunk, de miért viselkednek így? Lehet, az egyik fiú?

Figyelt kérdés
Kaptunk két lány hörcsögöt,amiket valószínű szét kell választani,mert van hogy összeverekednek.De lehet csak játékól teszik,de sajnos nem tudom.Így inkább mindenképp szétválasztom őket.De amiért írok az az lenne,hogy ők még csak 6 hetes körül vannak,de tegnap vettem észre,hogy az egyik napról napra mintha nagyobb lenne.És a kisebbik,folyton kergeti,majd rá akar mászni.Mintha párosodni akarnának.A nagyobbik szinte mindíg a házban van,csak néha jön ki,a kisebb többet kijár,és bejárja a ketrecet.De ha két lány,akkor mért akarna rámászni a másikra?Vagy van ilyen két lány között?A nagyobbik mért nőtt meg így pár nap alatt?Sajnos nem tudom megállapítani a nemüket,mert nem igazán látom...Annyi kérdésem lenne még!Segítsetek!
2011. máj. 17. 11:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igen, mindenképp külön kell őket választani!

Ha nagyon dagadt, látványosan kerek a pocakja, mintha lenyelt volna egy golyót, akkor szinte biztos, hogy vemhes, ráadásul nem is lehet sok hátra a fialásig. Ezen a képen jól látszik, milyen "alakú" egy vemhes höri: [link]

2011. máj. 17. 12:17
 12/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:09

nekem nem ez a hozzáállásom de látom te is megérted a lényeget, épp csak 99%-ban jó és hasznos "hörcsögbarát" választ írtam, ezt arra mondtam hogyha mindenestül akarná költöztetni a kis családot. szerinted mennyi az esélye annak a hörcsögcsaládnak ha mondjuk kiveszik öket mondjuk lapáttal a helyükről egy órára berakják őket egy dobozba, elviszik a másik emberhez és ott kirakják őket? biztos nem foglalkozna velük tovább a mama, szóval jobban jár ha kibodja őket.

2011. máj. 17. 12:21
 13/15 anonim ***** válasza:
2011. máj. 17. 12:23
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát ő tegnap nem egészen ilyen volt.Azért ennyire nem.De majd meglátjuk.Köszönöm a válaszokat.Lehet,hogy a másikat adom oda,mert így nincs szívem őt odaadni,ha terhes.Talán majd ő is a szívembe lopja magát.Hogy a picikkel mi lesz?Nem fogom őket megölni.Talán lesz rájuk jelentkező.Ha valóban terhes. :-)
2011. máj. 17. 12:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen,úgy hiszem így néz ki az enyém is,mint az utolsó hozzászoló képén.köszi!
2011. máj. 17. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!