Mit kell tennem újszülött és anya tengerimalackákkal?
4 hetesen válaszd el őket
és kérdezzd meg az állatorvost vagy ha te is meg tudod nézni akkor nézd meg hogy fiúk vagy lányok mert egy tengerimalacot nem szabad egyedül tartani ezért ha van közöttük lány akkor azt hagyd az anya mellett és a fiúkat meg ajándékozd el de csak párban
köszi:D
Széna,répa,alma,ubi,paprika,paradicsom,padlizsán...ezeket nekem imádják
most nem szennyezett füvet is szedhetsz nekik (1 napi álljon szétteritve mielőtt odaadod)
kiveheted nyugodtan őket,fog velük foglalkozni utána is a mama
a forgácsot,vagy ami alattuk volt,most már cseréld ki ha edidg nem
a vizük nem tudom miben volt,de önitatóból minden malacka iszik (kivéve ha rengeteg zöldséget kap,akkor nem),az önitató végét kend be azzal a zöldséggel amit legjobban szeret (én ubival kenegettem,3 nap alatt rászokott)
oltás nem kell nekik
4 hetesen el kell választani a fiúkat,ha nem tudod megállapitani hogy melyik fiu melyik lány,akkor vagy vidd el dokihoz (nekem ingyen megmondta még az első malackámnál,azóta tuom magamtól is),vagy linkeld be ide,vagy küldj priviben képet és megmondom )
ami még fontos.most már ugye fűtés nincs,vigyázz,ha szellőztedd,akkor őket ne nagyon érje a huzat,mert megfáznak,és akkor hurcolhatod dokihoz injekcióra
figyeld hogy szopnak-e rendesen,a súlyukat is mérheted és irhatod (eleinte minden este lemértem őket,látszódjon ha fogynak,ilyen piciknél fontos h ne fogyjanak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!